X
Vodnická sbírka

Vodnická sbírka

Ahoj všem v novém roce. Původní předpoklad, že se k tomuto článku dostanu během Svátků se opět ukázal jako příliš optimistický :). Ale není všem dnům konec a tak využívám aspoň ještě klidnějšího dneška k tomu, abych vykopl každoroční sbírku.

Jak pravidelní čtenáři vědí, na blogu nejsou žádné reklamy, ale provoz serverů, pluginů či rozesílání mailů něco stojí, a abych nemusel táhnout vše ze svého, každým rokem na Vánoce děláme tuto sbírku (a třeba i nějaký bonus pro nás za tu práci kolem 🙂 ).

Rozpis toho, co kolik stojí jsem dělal v minulých letech a myslím, že není potřeba to sem zase dávat. Náklady jsou stále stejné (kupodivu ani hosting nám nezdražili).

Stejně jako v minulých letech, každému v administraci nastavuji za zaslaný donate do profilu body dle výše částky, dle čehož se pak u profilů přispěvatelů ukazují 3 různé levely u profilu v komentářích/diskuzním fóru.

Zároveň každý přispěvatel má pak přístup do VIP sekce, kam jsem dal a budu i dále dávat některé detailnější informace, zdrojové kódy nebo VIP články.

Tak jako minulé roky, i letos můžete peníze zasílat na náš AirBank účet 1012036013/3030, kam můžete nasměrovat jak jednorázovou částku, tak třeba opakující se měsíční platbu. (Pro SK čtenáře: IBAN CZ9730300000001012036013, BIC AIRACZPP) Dále můžete využít službu Patreon, která bude měsíční příspěvek posílat za Vás. A milovníci kryptoměn mohou využít BTC peněženku bc1ql36zrs6gczm7zlfwdtqdc20jdx900l6wkxqdfv nebo ETH( či jiná EVM sit) peněženku 0x0cd55dc93d1223de593612515a4f49a2f4970e64.

Stejně jako každý rok, budeme i letos zde uveřejňovat dárce, od kterých obdržíme nějaký dar. Pokud si přejete zůstat v plné annonymitě, prosím uveďtě do poznámky “anonymní”, zároveň pak prosím do poznámky uvést ideálně i Váš nick na blogu, ať vím komu pak body nastavit.

Díky moc všem za podporu a teším se na další společný rok 2024.

Děkujeme sponzorum: Petr L., Otta M., Cyklonit, Felda, Michal K., Michal B., Vit K., Tomas K., Robb, Richard M., Fridik, Aleq, PetrP., Lukáš K., Ladislav K.,  Zdeněk Š., Liomajo, Lukas A., Michal K., David P.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
5 1 vote
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x