Forum
Cau vsem,
Hospoda, klasika Brnensky pivovar, pravdepodobne zahradka (bude snad uz pekne). Od cca 14h jako vzdy.
Dejte vedet, kdo byste dorazil
zatim mala ucast, ale vypada ze rozhodnuto. Co myslite?
Pro zapadni kliku, mam opravene auto, uz jde poslouchat podcasty a topit, v Humpolci muzete presednout 😉
Udělali ti custom firmware? 😆
tak koukam na hlasovani, a nejlepe vychazi hned pristi tyden, pak skoro nikdo nemuze.
I tak nas je ale jen 5 (dav mi psal,ze nakonec nemuze a nevi jak to zrusit).
Bude se Vam chtit dojet i v takto malem poctu? Pokud jo, zitra bych to zarezrvoval
Ja bych jel.
@l Ja muzu, takze jestli se to bude konat, tak dorazim cca mezi 15-16h... Jinak jestli se sejde termin na podzim tak taky... Je to takovy slozitejsi uplanovat...
zatim pocitam, ze jdeme, i kdyz to bude asi komornejsi. Zatim sem ani nic nerezervoval, protoze misto pro 5 lidi ve 14h v hospode urcite najdeme, s tim ze kdyz bude pekne, budem na zahradce.
Tak pridal som punktik, mozno dovezem nejakeho pasaziera.
@L chces byt vonku? Vecer bude zima.
@smotek7 tim ze nas bylo jen trochu, tak sem ani necekal, ze bychom byli extra dlouho do noci.
Ale muzem rovnou pak zabrat misto vevnitr. Uplne se nebojim, ze pro 5-7 lidi nesezenem proste stul ve 14h :-).
uvidime jak bude, a podle toho si sednem bud dovnitr nebo ven.
PS: je 20h a je tu porad 19C krasne teplo
Vysočina klasicky fouka jako prase a je to na bundu (nekteri na carodejnicich maji perovky a v kratasech jsem byl jedinny a ted doma rozmrzam) 😜
V kolik dorazite kdo, at vim, na kolikatou tam byt?
Já cca 15:00
Já s Richardem 15:12
Borci už jsem tady. Už jsem se i stihnul pohádat 👌, ale stůl máme. Připadne i větší v rezervaci. 🤟