Earn.com – Bitcoiny zdarma za drobné úkoly

Earn.com – Bitcoiny zdarma za drobné úkoly

Shodou náhod jsem narazil na službu Earn.com (protože ji kupuje CoinBase, viz níž). Služba nabízí zajímavý způsob, jak relativně snadno přijít k pár dolarům v BTC za pár minut Vašeho času.

Služba je určená k tomu, že když už Vám někdo chce poslat nějaký spam nebo dotazník, musí Vám za to zaplatit. A vy si můžete určit svou cenu. Dotazníky jsou od jednoduchého, např. “Co si jakožto facebook uživatel myslíte o X/Y”, nebo “Jakožto crypto obchodník, co si myslíte o té a té měně” až po “Víme, že vedete firmu se 100 lidma a chtěli bychom Vám představit náš produkt XYZ”.

Ke každé takové zprávě je pak připojena částka, kterou za daný úkol dostanete. Za dotazník pro obyčejného BFU Facebooku dostanete většinou $1, pro kryptoobchodníka třeba $5, zatímco dotazník pro majitele firmy, CEO, CTO, nebo specialistu na nějakou technologii dostantete třeba i $50-$100.

Další zajímavá vlastnost je, že služba nabízí Gmail integraci, pomocí které můžete veškerý spam přeposílat k nim a oni pak spamera spamují linkem, kde Vám musí zaplatit před tím, než Vás může kontaktovat. Zajímavý nápad, otázka kolik to může mít reálný přínos. Já osobně jsem to zatím nezkoušel.

Zprovoznění účtu je vcelku jednoduché.. Po registraci si do účtu vyplníte co nejvíc informací o sobě a připojíte případně své sociální sítě. Čím víc informací dáte, tím jste zajímavější pro případné inzerenty. Zkrátka, propojíte informace, které už o Vás stejně na internetu všichni vědí, jen za to tentokrát dostanete zaplaceno :).

Zkušenosti si samozřejmě můžete i vylhat, ale právě díky sociálním sítím Vám buď budou nebo nebudou uznány. Zkušenosti a zaměření může být od obyčejného “Jsem Facebook uživatel”, “Mám apple zařízení” až po “Vedu firmu se stovkou zaměstnanců”. Samotné ověření jednotlivých zkušeností (hlavně těch komplexnějších) trvá i pár týdnů. Já jsem na službě cca měsíc a stále mi postupně chodí notifikace o tom, že mi schválili tu a tu pozici.

V okamžiku, kdy se do služby Earn.com zaregistrujete, dostanete hned první úkol za 1$ a to vyplnění Vašeho profilu. Jakmile vyplníte všechny údaje, Váš první mikro-bitcoin máte doma.

Jakmile se pak začnou potvrzovat Vaše zkušenosti, začnou chodit emaily s dalšími nabídkami. Konkrétně třeba na kryptoměny toho chodí docela dost. Krom samotného 1$ dostanete za registraci třeba i nějaký další ShitCoin zdarma (v příkladu výše nějaký LikeCoin). Za pár kliknutí not bad.

Osobně jsem zatím “vydělal” $1 za registraci a $3 za různé dolarové úkoly (žádný větší mi zatím nedorazil). A díky růstu kurzu jsem už ze $4 vydělal vlastně $4.56, jelikož peníze se na Vašem účtě drží v BTC, nikoli v USD.

A to je k Earn.com asi tak vše. Pokud by Vás něco ještě zajímalo, dejte vědět.

PS: K té koupi Earn.com firmou Coinbase

A ještě k tomu nákupu firmy Earn.com firmou Coinbase. Důvod nákupu je pravděpodobně ten, že CoinBase jakožto největší směnárna potřebuje více nových lidí. A jak jinak nejlépe sehnat nové lidi než tak, že jim na začátku dáte něco zdarma. Takže Earn.com sežene nové lidi, kteří získají pár BTC zdarma vyplněním dotazníků a jakmile si Crypto vyzkouší, CoinBase je připravena jim prodat větší množství peněz.

Ideální win-win-win pro všechny včetně ostatních crypto uživatelů, protože více lidí v crypto = více peněz pro všechny :).

A tady je ještě článek s nějakým infem https://news.earn.com/earn-com-joins-coinbase-a282a36411d2

 

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jirka
Guest
Jirka
5 years ago

Zdravim, rad bych podekoval za spoustu zajimavych informaci na vasem serveru.

Jak se dari na earn.com, prichazeji nejake jine nez 1$ otazky ? Ja mam za cca mesic asi 8×1$ 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x