Forum
Mám loxone dimmer, jiný ne. Pokud by se nás sešlo více na jeden termín bylo by to lepší. Oba dny můžu.
Možná vás ještě bude zajímat, že mám objednaná světla, která jsou zde. http://www.x-led.eu/x-led/eshop/64-1-STROPNI-PANELY/125-2-Zapustne
Ceny jsou dost podobné těm barevným a mají lepší CRI.
Já jsem teď zabitej, musím ještě dozdít příčky než začne pořádně mrznout. Ty světla jsou dost blízko tomu co hledám, ale ta cena moc kamarádská není. 🙂
jeste pro ty pomalejsi prosim...10W 170X10mm rgbcct - 800lm 24v PWM
jak to bude mozne ovladat? Primo na DMX dimmer 24V a nebo pres to integrovane traficko a ovladat pres 220V? diky
@bobesch našel jsem výrobce a to nejdražší světlo je za 15 dolarů, @richard ty světla jsou 24V PWM, takže přes dimmer, problém je, že to má 5 barev, takže 5CH dimmer a nebo jednu barvu vynechat
dik 🙂 se vsim co to znamena (5 kanalu, PWM po dome a anteny vsude) do toho asi pujdu
ted jeste technicky dozat. kdyz budete mit na zdi tlacotko, jak budete ovladat odstin a nebo barvy? Z PC, nebo na zdi? Jen ted premyslim. Svetlo pustim, ale zatim neumim s loxone dalsi kroky
To už je o dost přívětivější, podělíš se o info? Já našel akorát ty jejich led drivery.
Richard v loxone se nadefinují barevné scény a ty se pak dají přepínat T5 nebo jiným tlačítkem. Případně mobilem, PC, ale to spíš jen na konfiguraci. Dimmer se dá umístit přímo ke světlu.
Bobesch podělím až je budu mít, jsou na cestě.
Bude zajem i o upravené neblikající dmx dimmery? @dandytom přihodíš je do tabulky?
Máš nějaké info? Omlouvám se, jsem tu extrémně novej a hrozně blbě stíhám vazby. Budu teď řešit všecko všecičko vodčistýho stolu, začněmež objednávkou světel z číny s @dandytom, jestli mě teda přiberou, takže DMXa budu potřebovat takisto. Díky!
Ahoj panove, domluvili jste se na nejakym vikendovym terminu ???
Za mě lepší dnešek, ale pro Vás peklo na silnicích. Dneska můžu celý den, klidně na oběd.
Hoši tak za mě dnešek rozhodně nedoporučuji. Cesty budou hrozné, začíná to pěkně namrzat. Zítra to snad lepší nebo po neděli. Nechám na Vás, když bude zájem, tak napište. Sedím v Žatci každý den.
No ja sedim stale na fabrice, rozhodl jsem se dneska zrusit cestu domu a pojedu zitra rano.
Já se ani nehnu z brlohu, za prvý jsem ještě toxická hyena, za druhý venku je ve Varech problém i přejít ulici natož se někam dobrovolně vydat navíc ve špičce. Nedorazili mi ani žádný makáči dneska, obvzlášť od Chebu to zkolabovalo komplet.
Takže asi si @cybermole užiješ klidu bez vetřelců 😀