Forum
Ahoj máte někdo nový Wireless Speaker? Vyplatí se? Jak to hraje? Má někdo lepší cenu než těch 9 430,00 Kč co mi nabízejí? Upřímně jestli to pak má být za 20 tis to asi radši natáhnu kabel 🙁
@pepahr ahoj mam ho doma a hraje to pekne. je teda vyrazne mensi nez jsem si predstavoval, ma hodne vyrazne basy na mne mozna az moc. Co ho mam tak jsem zatim narazil jen na jeden problem a ten jsem reportoval - neuznava DHCP cas propujceni a dotazuje se vyrazne casteji.
Jestli chces muzes si ho prijit poslechnout
Ahoj díky, už jsme ho objednal, tak uvidím chci to do kuchyně místo Logitech Squeezebox Radia co mi odešel a nechce se mi tahat kabel, audioserver i extension mám ale.. 🙂 Tam nejde nastavit pevná IP?
@pepahr jde nastavit pevna ale kdyz sem to zapojil dostal z dhcp tak jsem na to prisel
Ahoj tak jsme ho pořídil a... do kuchyně Ok, ale žádný zázrak to za ty peníze teda není - celé je to až moc přebasované jak píše cijoml. Ještě zkusím poladit ekvalizérem, ale zvuk je takový až moc na efekt a umělý, na hudbu jakžtakž, ale mluvené slovo zahuhlané - staré Squeezebox radio, které mi odešlo mělo tedy přirozenější a v celém pásmu příjemnější zvuk, tady po chvíli mi to začně vadit a na delší poslech mě to nebaví, resp. uznavuje 🙁
A pevnou IP jsem teda nenastavil ani omylem - vždycky se to sekne a zařízení nereauje a musím ho resetovat, zkoušel jsem jak při instalaci zařízení z configu tak z web rozhraní speakeru a to stejné, tak jsem to zatím nechal na DHCP, protože jsem na to neměl nervy 🙁
Skoda ze neprodavaji jen ten vnitrni WiFi modul s analogovym vystupem. Repro se zesilovacem bych si postavil vlastni podle sveho gusta a moznostech interieru 🙂