Forum
@_petr_ Měl jsem taky problémy s odpojováním Wifi. Mám doma mikrotik s více AP s nastaveným pravidlem odpojování při nižším signálu. Nepomohlo ani výjimky pro GW...nakonec jsem pravidla vypnul a k odpojování nedochází. Vyřeším to pak asi samostatným AP jen pro GW.
Od instalační firmy mám info, že GW se úplně nekamarádí s novými AP s novými protokoly a dochází pak k odpojování. Musel jsem vždy resetovat klidně denně wifi na GW.
Jinak mám připojený GW přes RS485 a převodník RS485 <> LAN a vyčítám v Loxone přes modbus. Wifi mám jen pro SEMS portál.
@jzaruba Díky za info. Už jsem taky narazil na informace, že se GoodWe s Mikrotikem moc nekamarádí, možná je problém v tom. Věřil jsem, že drátové připojení problémy vyřeší, ale asi je to ještě větší shit.
Pro zajímavost, LAN/WiFi modul se mi podařilo připojit na WiFi, už drží pár dní, ale například nereaguje na restart modulu.
@aku Ahoj, mas jiz seznam aktoru a adresy? pokud ano, mohl by jsi poslat?:-) dekuji
Zdravím.. umíte přepínat pracovní režimi střídače?
Nemá někdo tabulku režimů asi by to měl být tento 47000, "Work Mode",
Diky
@chucky muzu se zeptat na duvod? bez prepinani rezimu se da ovladat cokoli krom krom prodeje do site z baterky
@elpaso asi jsem slepej ale nemohu dohledat postup jak zapnu prodej z baterek do sítě 🙁
@pavka28 takovej registr neni 🙁 musi se zmenit rezim na ECO... Solax to ale treba ma
Ahoj, prosím nevíte někdo na jaké adrese zapnu okamžité nabíjení baterek ze sítě?? Díky moc.
Použil jsem teď ten fast charge a k tomu i SOC a hezky to nabíjí ale jen do 50%, čím to může být? Pokud zadám nižší než 50% vypne se charging, pokud dám ale nad 50% nepokračuje v nabíjení a stojí na 50%. Díky
Zdravím, vospolok, všetko dobré v novom roku. 🙂
Nejaký pamäťový blok... (Skúšal som RS klopný blok, ale nefunguje mi to, ako by som chcel...)
Ako to máte Vy? Zišiel by sa kus kódu pre Loxone Config 16, ak sa dá. Dík. 🙂
Ahoj, já používám blok "Čítač doby provozu",
umožňuje implementaci měření celkové provozní doby a údržbových intervalů.