Forum
Ja mam treba tento TP-LINK TL-POE150S
@hl-jarda já nemám intercom, takže jsem chtěl jen vyloučit, že se snažíš použít pasivní poe. Aktivní si myslím, že bude fungovat každý splňující standard, ale na 100% by to vyjít nemuselo.
Dnes jsem jim volal a chlapík z businesscom říkal, že by to teoreticky mělo fungovat, byl dost ochotnej. Ptal jsem se na zapůjčení a říkal, že by to neměl být problém, ať se připomenu mailem, tak už jsem jim psal... Uvidíme
A přitom by stačilo jen číst... (ofiko web Loxone)
Bohužel, ty pasivní injektory od Ubiquiti už nadělaly tolik paseky, viz i v jiném vlákně, že prý Dahua kamery nepodporují PoE apod. nesmysly.
Stejně tak tvrzení: "Oni totiš používají injector mode A ale všichni ostatní používají mode B" je přesně naopak, standard u aktivního PoE je ten, co používá Loxone a asi milion dalších výrobců...
Prostě bude ti fungovat jakýkoli standardní aktivní injektor nebo standardní PoE switch za pár stovek.
Dnes jsem jim volal a chlapík z businesscom říkal, že by to teoreticky mělo fungovat, byl dost ochotnej. Ptal jsem se na zapůjčení a říkal, že by to neměl být problém, ať se připomenu mailem, tak už jsem jim psal... Uvidíme
Měl jsem stejný nápad. Mohl by jsi se pak podělit o výsledky, aby jsme z nich nedělali půjčovnu 🙂
Urcite dam vedet...
Hosi, tak to vypada dobre... Mam funkcni prakticky vse krome spojeni audia z venku (SIP), coz nejak nejsem schopnej nastavit... Jeste chci trochu vic otestovat to face id, funkcnost na primem slunci, apod.
Díky za info. Je nějaká možnost vytvořit uživatele a k němu přiřadit PIN a po ověření nastavit vyrtualní vstup na loxone, aby třeba otevřel vrata? Defakto tímto bych chtěl docílit stejné funkce jako u loxone klávesnice. Zadáním 4 místního PINU se může nadefinovat akce.
Presne takhle origo klavesnici pouzivam, takze jsem tuhle funkci taky chtel vyresit a ano, jde to. Konkretne mam kod na otevreni branky, kod na otevreni branky+dveri domu a kod na otevreni brany pro auto.
face id
Je pro zajímavost, jak se to zachová, když tomu podstrčíš fotku?
Presne takhle origo klavesnici pouzivam, takze jsem tuhle funkci taky chtel vyresit a ano, jde to. Konkretne mam kod na otevreni branky, kod na otevreni branky+dveri domu a kod na otevreni brany pro auto.
Super to je dobrá zpráva. A ten SIP je problém v nastavení a nebo na tvé síti? U R20A jsem s tím problém neměl a funguje mi to i s jejich cloudem souběžně.
To je jedna z veci, kterou chci vyzkouset 🙂