Forum
@tomas_iw ty serva se ovládají pomocí PWM, takže buď arduinem, v mém případě wemos d1 mini a pokud je zapotřebí více PWM, tak použít PCA9685, kterej se ovládá přes i2c. Jinak ten model se dá v pohodě zvětšit na 90mm.
Myslíš len zoškálovanim stl v slicer? Ako nemám veľký problém si to nakresliť vo fusion360. Len sa bojím že to budem tlačiť mesiac na mojej Ender 3 (10ks ak chcem na každú vetvu)
@tomas_iw ja to tisknul na Ender V2, dva kusy najednou a tisklo se to 10h. Poustel jsem vetsinou pres noc a mel jsem to vytiskly za cca 14 dni bez problemu. Tisk jsem zrychloval po prvni vrstve na 150% a vytisk nijak neutrpel, takze za me spokojenost. Pravdepodobne jsem to mel rychlejsi nez klapku od cinana z Ali.
Me se na tom libi ze to je inhouse reseni a nemusim treba za 10 let resit ze uz se to nevyrabi. Stejne jako Wemosy a ostatni soucastky. Vzdy existuje nejaka nahrada, ktera nestoji majlant.
Tak to súhlasím, ja len trochu bojujem s veľkými vecami, že sa to v polovici sekne. Ale väčšinou je to chyba zamotanej cievky ako tlačiarne.
Ahoj,
přidám vlastní zkušenost. Měl jsem doma nevyužité ESP32-CAM, koupil jsem SCD30, na ESP32 jsem nahrál ESPHome a data posílám přes MQTT do Node-red.
Funguje to hezky. Nastavení I2C a SCD30 pro ESP32-CAM:
i2c: sda: 14 scl: 15 sensor: - platform: scd30 co2: name: "CO2" accuracy_decimals: 1 temperature: name: "Temperature" accuracy_decimals: 2 humidity: name: "Humidity" accuracy_decimals: 1 update_interval: 30s