Forum
Kromě toho, že neměl umyté rámy, tak jsem neviděl žádný nedostatek. Proto jsem je objednal.
Teď v říjnu to budou 3 roky od montáže těch mých a kromě Fab, která nemá přerušený tepelný most nevím o žádném problému.
Je mi vás líto. Já už pár let před Jánošíkem varuji. Mí známí si s nima užívali tak dlouho až to přestali řešit. Na což oni většinou spoléhají.
@jkvalitne to je mi lito. Malem jsem s nimi sel do bezrámových oken. Pozdeji jsem byl varovan jinymi vyrobci, ze to co Janosik dela s bezrámovými okny nema nic spolecneho. Nakonec byly prutahy casove, problem s nabidkou a nakonec jsem od nich odesel a mam okna Actual. (Hlinik bezramova, drevohlinik otvirave prvky) a ted nelituji
@richard @kobra23 díky za podporu. Z toho co víme, tak nejsme zdaleka jediní, kdo má s Jánošíkem problémy. Jen to není nikde moc vidět a stále je tato firma prezentovaná jako jedna z nejlepších od které si můžete okna/dveře koupit. Marketing mají zvládnutý dobře. Myslím si, že bude dobré, když i negativní zkušenosti budou snadno k dohledání.
Jak to u PKS oken s tou poptávkou? Musíme jezdit někam na showroom nebo přijedou za námi?
Možná to kdysi bývala skvělá firma a všichni na ni pěli chválu. Bohužel realita dnešních dnů je zcela jiná. Přidávám naši negativní zkušenost zde
Dlouho jsme nechtěli přistoupit k medializaci našeho problému, ale situace se pro nás stává neúnosnou a tak bych chtěl poprosit o rozšíření naší zkušenosti. Díky