@richard tuto ma ukazovat 0 a ciarka ma byt prerusovana 😀
Pockaj ked zistis, ze manzelka je nekompatibilna. Pere sa ked nesvieti, zehli sa po 21:00.... To skratka 3x3000 neda. Bat mozu ist aj zvisle, nad tie menice sa este vojdu.
je zajimave pozorovat (spis poslouchat) co se deje s FVE. Vymetena obloha, uplne krasne, zadny mracek a presto vykon kolisa a docela dost. Proc nebudu spekulovat, asi vitr, Machale 🙂
Co to ale musi delat s necim takovym?
To musi byt nezkutecne zmeny v distribucni soustave, kdyz prijde mrak nad neco takoveho, co myslite? Jak to dorovnavaji?
Pockaj ked zistis, ze manzelka je nekompatibilna. Pere sa ked nesvieti, zehli sa po 21:00.... To skratka 3x3000 neda. Bat mozu ist aj zvisle, nad tie menice sa este vojdu.
Robi to aj v Portale teda neni chyba Appky, je to zda sa chyba v kalibracii niektoreho menica XTM, mne to robi 1 zo 4
Robi to aj v Portale teda neni chyba Appky, je to zda sa chyba v kalibracii niektoreho menica XTM, mne to robi 1 zo 4