Forum
Obnovim temu - presiel som vsetky prispevky, ale nenasiel som navod ako obnovit loxone zo zalohy syncnutej z ftp. Anybody? Diky.
ve slozce (myslim prog nebo backup) je loxplan, který kdyz si otevres a nahrajes zpatky. Vicemene funguje že naformatujes kartu a vse co mas v backupu z ftp nahrajes zpatky pres ftp a restartnes
Vyskusam diky.
mate zalohovanie vyriesene? ja mam na rpi (vyskusane aj na virtuale) plugin, ktory mi automaticky vycucne komplet konfiguraciu - myslim ze to mam na dennom principe a uklada mi posledne 2 tyzdne - da sa to vsetko nakonfigurovat... nasledne si mozem prechazdat jednotlive zalohy
co vsechno tahas z miniserveru? muzes poskytnout script co ti to dela? zkousel jsi obnovu? specialni historicka statisticka data?
diky moc!
Pánové, jak jsem už psal - stačí těma souborama "refreshnout" (přepsat) starou oficiální zálohu vytvořenou Loxone Configem v
C:\Users\<login>\Documents\Loxone\Loxone Config\Backups\Backup_xxxx
a pak použít funkci Formátování karty (opět v Loxone Config). Ověřeno.
takze problem vyresen, backup jede a restore taky vime
jen nemuzu nikde najit formatovani karty....@Aleq, pomuzes?
takze ak niekto chce, kratka sumarizacia:
- RPI3 (alt virtual)
- backup plugin (nadstavit casovy plan) /pozor je v nemcine ale prehladny/
- ziadne programovanie, vsetko je na webovom rozhrani...
a je hotovo - nie je potreba sa starat o nic viac....
A nebo v libovolnym linuxu crontab + L-uv skriptik
Zdravím, chtěl bych se zeptat: Stalo se Vám někomu, že by Vám zmizely statistiky z Loxonu. Potřeboval jem vypnout hlavní jistič a při opětovném naběhnutí loxonu mně chybí poslední čtyři měsíce veškerých statistik a nové se netvoří? Co s tím? Půjde to nějak opravit, nebo mám nahrát zálohu z PC? Poslední záloha 28.7.2017? Na nahrátí zálohy musím vyndat sd kartu a vložit do PC? Dálkově to asi nepůjde?
Tak planej poplach, po cca 2hod se statistiky zase rozjely a jsou komplet, tak netuším kde byla chyba.
Máte prosím typ na konkrétní SD kartu, se kterou jste v miniserveru spokojeni? Potřebuju teď koupit záložní a nevím, jestli stačí nějaký obyčejný Kingstone, nebo raději něco lepšího (průmyslovou?)