Forum
No, vyzera ze tajomstvo "800A a-la Teco" bolo odhalene, vid. link
800A/20 us, 165A/20 ms. Takze je to identicke ako rts3t024.
Na ty polský relé (Relpol) jsem taky koukal. Mám v ně ale trochu nedůvěru, tak jsem raději vzal Schrack.
Pokud by jim ale někdo věřil, např. tady jsou v ultratenkém provedení (6,2mm). Na běžné spínání do 6A (bez inrush funkce).
Tohle vyrábí i Schneider a podle mě se to dá sehnat ještě levněji, když během 3 minut na gůglu jsem našel tohle: https://www.elektropen.cz/RSL1PRBU?gclid=Cj0KEQjwiI3HBRDv0q_qhqXZ-N4BEiQAOTiCHgpa6fUgO61KqoSgMG6iXTr9NjvldycWN0M0eR6aTYYaAoDI8P8HAQ
Tak zrovna ten Elektropen je nejlevnější eshop, co jsem našel. A prodávají to min. po 10-ti kusech.
Ale obecně Weidmuller, Schneider, Relpol vše jsou to stejné relé (možná i z jedné čínské továrny 🙂 )
OT: Jojo, maju zjavne nizke naklady, ako setria na preklade, tak mozu mat nizke ceny. Pobavilo ma "Jarní svorka připojení" a "Polarity zdarma" 😀
Jojo, zjevně mají nízké náklady i na eshop 😀
Jé to je pěkný vláček 🙂
To je solidní ;-))
Dorazili rele a patice. Elektrikar bude mat urcite nesmiernu radost 😀 😀
Dej prosím odkaz.
No moc pekne 😀
Jinak pridam cerstvou zkusenost s "inrush" proudem. Bohuzel meli jste pravdu a jiz dve 12W podhledovy LED svetla dokazou pripect 16A relatko. Nastesti slo jeste rozhejbat. Kazdopadne misto neho ted pujde k LED bazmekum Relpol 80A
tak jsem chtěl z tme objednat patice pro relátka TE CONNECTIVITY 1860200-1
nejsou skladem, dodací lhůta až 23 týdnů 🙂
Ano, relatka som bral z farnell, patice a packy z tme. Pozri teda farnell, pripadne mouser, cena bude mierne vysia bohuzial... Na mouser je nejaky lokalny cz distributor - usetris postovne.