Je sice na 230V s relátkem, ale relé je na 24V a za usměrňovačem a měničem bo co to je z 230V leze cca. 22V (asi pro relé) a pak ještě cca. 4V (asi pro elektroniku)
Citlivé to je dost, stačí malý pohyb a reaguje to, ale nehybného člověka to nevezme. Ještě to zkusím oměřit a zkusit zda by to jelo na čistě na 24V. Kryt jde sundat, tak by asi nebyl problém aby ze stropu koukalo jen samotné čidlo (uvnitř jsou tři senzory)
No dobrá, takže v chodbě budou dva senzory od loxone. Zbytek ty malé od vás 🙂 bude jich trochu víc, než jsem psal. Napíšu do zpráv jakmile to nějak spočítám
Vyhoda je, ze v podhledu staci udelat pouze 11mm dirku, kterou se senzor prostrci a prirubou cocky dosedne ... staci prilepit napr. silikonem. Zkusil jsem aplikovat i venku na branu a zatim funguje. Nic necvaka a je to levne.
Kdyby nekdo chtel, plosaku tu mam jeste tak na 20 baraku...:-)
Ahoj, tyto PIR tady moc nezminujete. Maji nejakou zasadni nevyhodu? Druhy den to testuju, na vystupu mam jen LEDku a chova se pekne. (az nato, ze kdyz vytahnu nohu z pod periny v noci, zachyti i to! 🙂 )
Ahoj, tyto PIR tady moc nezminujete. Maji nejakou zasadni nevyhodu? Druhy den to testuju, na vystupu mam jen LEDku a chova se pekne. (az nato, ze kdyz vytahnu nohu z pod periny v noci, zachyti i to! 🙂 )
na jakou voltaz je jedes napajeni?
vystup z PIRka (load) mas primo na 24V digital-input?
resim automatiku svetel v kuchyni a potrbeuju aby mi to nesbiralo pohyb kdekoli jinde, takze napad je dat to do soklu pod kuchyni 🙂