Forum

Forum

Meranie spotreby en...

Notifications
Clear all

Meranie spotreby energie pomocou elektromeru Firn

20 Posts
6 Users
0 Reactions
6,184 Views
Dáda
(@vary)
...

jen pro info, hodil jsem do DIY sekce loxplán pro napojení na HDO, snad nekomu pomuze

https://www.vodnici.net/community/diy-navody-loxone-arduino/loxplan-pro-napojeni-na-dvoutarifovy-elektromer-hdo/#post-2084

ReplyQuote
radek
(@radek)
Prominent Member

Super, ja vyuziju.Diky!

ReplyQuote
Richard
(@richard)
Member

Posted by: santiax

dakujem za pomoc avsak stale nic, prehodil som medzi sebou So- som dal na 24 voltov a So+ som poslal na vstup extensionu, zacalo v nom pravidelne cvakat a vstup mi vo vizualizacia  ukazuje akokeby stale vypnuty avsak ziadna ina zmena nenastala. Aky je rozdiel medzi vstupmi Tr a C na to bloku? Na ktory sa to ma pripajat kedze z ceskeho ani anglickeho vysvetlenia na loxone som to velmi nepochopil. Ma byt zaskrtnuta volba frekvencneho citaca alebo to nieje potrebne ak to pripajam na vstup Tr nakolko v navode k tomuto bloku to tak bolo pisane.

Dakujem za pomoc

podarilo se problem vyresit? procitam forum, mam stejny problem. Kdyz zkratuji dratky tak elektromer v loxone pocita a indikuje spotrebu, kdyz zapojim do  elektromeru draty, ktery by mel dat 2000pulzu/kW, tak nic. Cele odpoledne nulova zmena od doby co jsem draty zkratoval.

Zapojeni - 24V z Loxone (krajni svorka) vede do elektromeru a vraci se do vstupu c.2.

ReplyQuote
(@smotek7)
Member

Nemáš prehodené svorky na elektromeri?

ReplyQuote
Richard
(@richard)
Member

🙂 asi ano. Ted uz to chodi 🙂

Výstřižek

ReplyQuote
Page 2 / 2