Forum
děkuju, tak mi to všechno maká, ALE proč má každej ze všech 12ti touch tree při rozsvícení tak půl vteřiny zpoždění? blok jsem použil ovládání osvětlení a na vstup dávám treti tlacitko z touch, tedy prostřední. jednoduchý světla jen spínám relátkem z relay.
Verzi Loxonu a miniserver máš jaký?
Tipnem MS1 a v10.
Myslim ze niekde na DE fore to riesili ze to moze byt pomale.
miniserver 1 a config jsem stahoval včera, takže asi ten poslední
Normal. MS1 uz proste posledni verze v10 nestiha. Projevuje se to cim dal vic na vice mistech. Obcas nefungují ani blbe dvoukliky na tlačítkach pripojenych k extension.
Pokud muzes, udelej downgrade a uvidis ten rozdil. A nebo MS2 s mnohem vyssim vykonem.
díky kluci, nechám to jak to je a když bude manželka prudit, budu to řešit asi výměnou MS. děkuju
Ale mohol by si na Loxone dat tiket, aspom by sme potvrdili nasu teoriu.
Menší zpoždění bude vždy, protože modul osvětlení vyhodnocuje 1,2 nebo 3 klik. Půl vteřiny je ale dost. Asi bych na tvém místě zkontroloval loxplan a snad i samotnou sběrnici. Zkusil bych všechny tree tlačítka odpojit a postupně připojovat do doby, než se zpoždění projeví.
Tak jsem v bloku ovládání osvětlení zkrátil čas dvojkliku z přednastavených 0,4sec na 0,1sec
a super. funguje to ke spokojenosti. Moc děkuju za rady
Tady se vždycky všechno nějak vyřeší 🙂
Ahoj pánové. Už jsem psal i do jiného threadu, ale asi to tam nesleduje nikdo, kdo by dokázal odpovědět. Nedaří se mi ve verzi 8.3 dostat do vizualizace blok centrál. Není tam něco, co přehlížím? Díky.
Ahoj pánové. Nestalo se náhodou někomu, že Touch Tree tlačítko umřelo? Jakože tak nějak naoko. 24V mi do něho normálně jde, při rozkliku v Loxone configu normálně cvaká, takže, nevím, co s tím. Když ho dám místo jiného do jiné místnosti, tak to stejné. Dead.
@dave Mám podobný problém, tlačítko cvaká, ale "nejde". Stalo se mi to u tlačítka, které jsem nainstaloval po dvou a půl letech co leželo v krabici. Píše to, že se nepovedla aktualizace jeho FW. Prý mi to opraví Lox Partner. Tak jen nějakého najít...
@cybermole Potřeboval bych trochu poradit. Kde najdu MAC toho prvku, když to mám na Tree?