X
Forum

Forum

Bezdrátový display ...

Notifications
Clear all

Bezdrátový display do LOXONE

5 Posts
2 Users
1 Reactions
665 Views
(@pavelf)
Trusted Member
Topic starter  

Zdravím všechny, poslední týden jsem integroval barevný bezdrátový Pixel display TC001 od Ulanzi. Napsal jsem o tom článek, kde je možno stáhnout šablonu a ukázku configu. https://www.filipek-czech.cz/bezdratovy-display-pro-loxone-ulanzi-powered-by-avtrix-3/

This topic was modified 7 months ago by pavelf

Vladiczek reacted
dalibor
(@dalibor)
Member

Ahoj, a díky funguje mi to. Měl jsem ten TC0001 jen tak jako hodiny a kalendář. Za mně by stačilo kdyby mi ukazoval:

- hodiny a kalendářní den tak je po nahrání AVTRIX 3

- venkovní teplotu tak jak je v Tvém příkladu ( to už tam mám )

- aktuální cenu na spotu podbarvenou červeně při max / žlutě při vysoké hodnotě / šedé při nízké hodnotě / zelené při nejnižší hodnotě . A to z výstupu bloku Spot .

Ostatní co tam skáče bych rád zrušil jenže to šlo jednoduše v původním menu ale v AVTRIX nevím jak ty ostatní ( baterka, vnitřní teplota, vlhkost ) nezobrazovat.

Můžeš mě s tím nějak pomoct prosím ?

Dík Dalibor

ReplyQuote
(@pavelf)
Trusted Member
Topic starter  

@dalibor ahoj,

když podržíš prostřední tlačítko tak se dostaneš do menu a tam se to da vypnout. jinak na android je placená aplikace Awtrix za cca 90Kč a tam se to dá taky kompletně nastavovat. Měj se 👍

ReplyQuote
dalibor
(@dalibor)
Member

@pavelf 

díky a mám dnes večer co dělat 🙂

ReplyQuote
dalibor
(@dalibor)
Member

@pavelf 

ahoj, tak už nevím co dělám špatně po  bloku status kde v1 je aktuální hodnota nákupu 1kWh např. 3,56 přes spot a v2 je barva kterou má být tento text podbarven např. 00FF00 

Z toho je pak {"text": "<v1.2> Kc":"rainbow":"<v2.0>"} 

ale tohle mi AVTRIX nevezme. Je mi jasné že chyba je mezi klávesnicí a židlí , jenže nevím kde 🙁 🙁

díky dalibor

ReplyQuote
Share: