X
Vánoce 2022

Vánoce 2022

Ahoj všem.

Máme tu další vánoce a já stále klasicky nestíhám. Tentokrát je to už tak špatné, že jsem nestihl s předstihem vyrobit článek na sbírku na provoz našho blogu. Jo, je to fakt zlé :)). Ale pojdmě to napravit.

Jako první chci ale popřát krásné vánoce Vám všem, čtenářům našeho blogu (a sobě samotnému taky). Řízky usmažené tak akorát, rybu bez kostí a salát podle toho nejlepšího (Vašeho rodinného) receptu. Spoustu dárků pod stromečkem a hlavně rodinnou pohodu a klid a mír v našich domácnostech i všude kolem nás.

V druhé řadě bych chtěl opět poděkovat všem, kdo se spolu se mnou nějakým způsobem podílí na provozu webu. Ať už jsou to ti z Vás, kteří napsali nějaký článek či wiki návod pro ostatní, nebo ti, kdo sdílíte své informace na fóru, trpělivě odpovídáte nováčkům, nebo mi pomáháte promazávat všechen ten spam, který nám bohužel na fórum chodí. A v neposlední řadě pak velké díky Vám všem, kdo jste nás podpořili v minulosti či podpoříte dnes nějakým finančním darem.

Díky patří i Vám čtenářům a diskutujícím pod články, díky kterým je náš web stále velmi živý a vysoce navštěvovaný. Vím, že už tu nepřibývá tolik nových článků, jako dřív.  Když se ale dům dostaví, už není tolik o čem psát. K tomu v posledním roce vyšší pracovní zátěž, která mi ani moc nedovoluje si hrát s různými gadgety. Výsledkem pak jsou články spíš jen z první půlky roku, kdy jsme po zimě vždy plní energie a budujeme okolí domu. Tam je stále co dělat a tím pádem i stále co psát 🙂

Letošní statistika návštěvnosti blogu

Vím ale, že náš blog už dávno není jen o tom, co napíšeme jen my, ale je to právě i o tom, co napíší ostatní. Ať už v návodech, článících nebo na fóru. A to dělá náš blog tím čím je, a za to všem děkujeme.

Podpořte nás

No a nakonec přichází žádost o Vaši finanční podporu. Ta tak jako každý rok slouží primárně na provoz tohoto webu, a občas něco málo zbude i pro nás na čokoládu 🙂

I přes narůstající inflaci doufám, že nám bude jako minulé roky stačit částka, kterou jsme v průměru většinou vybrali. Server hosting nám zatím nezdražil, Amazon za emaily také ne, pluginy se platí až v lednu/únoru, tak tam uvidíme. Čokolády letos asi bude už jen půlka, ale to nějak přežijem 🙂

Naším cílem je vybrat alespoň 12.500Kč, abychom pokryli veškerý provoz, tak snad se nám to podaří. Pokud by byl někdo zvědavý, na co konkrétně peníze putují, odkážu na již starší, ale stále platnou rekapitulaci zde .

 

Tak jako minulé roky, i letos můžete peníze zasílat na náš AirBank účet 1012036013/3030, kam můžete nasměrovat jak jednorázovou částku, tak třeba opakující se měsíční platbu. (Pro SK čtenáře: IBAN CZ9730300000001012036013, BIC AIRACZPP) Dále můžete využít službu Patreon, která bude měsíční příspěvek posílat za Vás. A milovníci kryptoměn mohou využít BTC peněženku bc1ql36zrs6gczm7zlfwdtqdc20jdx900l6wkxqdfv.

Stejně jako každý rok, budeme i letos zde uveřejňovat dárce, od kterých obdržíme nějaký dar. Pokud si přejete zůstat v plné annonymitě, prosím uveďtě do poznámky “anonymní”.

Děkujeme

Závěrem tedy ještě jednou velké díky všem, kdo se rozhodnou přispět nebo těm, kdo přispívají například pomocí služby Patreon. Jako poděkování za Vaši pomoc s blogem (ať už finanční nebo formou článku) pak na konci sbírky nastavím Vám všem “odznáčky” do Vašich profilů. Aby bylo hned na první pohled vidět, díky komu je tento blog tak skvělý :).

Dárci

Rastislav Š., Martin Š,Michal B,Jan S., Petr L., Irena H., Ladislav D., Jakub K., Libor S., Josef K., Milan O., Vit K., Aleš B., Richard M., Peter P., Daniel H., Jan F., Zefe, Lukas A., Jiri K., PetrP, Petr Š., Martin R.

Děkujeme všem, kdo se rozhodli nám něco poslat. Moc si toho vážíme!

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
5 1 vote
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vita_k
1 year ago

Tak už jsme tam? 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x