Vánoce 2021

Vánoce 2021

Zdravím všechny čtenáře a přátelé našeho blogu.

Jak jste si určitě všimli, je tu poslední dobou trochu více klid, než bylo dříve obvyklé. Důvodů, proč to tak je, je bohužel více, a když se vše potká dohromady, je z toho ticho na blogu :-).

 

Tím hlavním důvodem je nyní práce, která mi bere většinu času. Pracovně se aktuálně nabízí takové příležitosti, které by byl téměř hřích nevyužít. A proto nyní 200% mého volného času spotřebovávám tímto směrem. Druhým důvodem, neméně důležitým, je fakt, že dům je už ve stavu plně obyvatelném, takže není aktuálně takový tlak na to něco nutně dodělávat. “Naštěstí” ale není vše stále hotovo, takže příští rok rozhodně pokračování bude. Třetím důvodem jsou pak naši dva malí sabotéři, kteří si rovněž berou porci svého času a hlavně náš dům zaplňují neustálým rámusem a eliminují jakýkoli klid na psaní.

Suma sumárum, není čas cokoli budovat, a ani čas na to, to případně sepisovat. Dobrá zpráva ale je, že pracovní cyklus pravděpodobně opět skončí a pak zas bude několik týdnů/měsíců čas na budování, stejně jako to bylo letos na jaře. I na příští jaro už máme vymyšleno spoustu věcí, které chceme kolem domu či doma dodělat a o kterých toho opět půjde hodně psát. Navíc tou dobou budou už satánci moci opět běhat venku a trochu více se unavit, takže budou snad i dříve odpadávat do postele a lépe a déle spát (fingers crossed :)).

Jak si totiž můžete všimnou na fotce se stromečkem, tak i ten musel být kvůli našemu týmu přizpůsoben situaci. Takže v rámci anti-vandal úprav je mnohem menší než loni, aby měl vetší stabilitu, a je obehnán bezpečnostní zátarasou v dostatečném perimetru. Protože u nás doma není aktuálně v bezpečí v podstatě vůbec nic 🙂 Možná ten sob na zahradě, ale i ten by občas nejradši hodil kopýtka na ramena 🙂

Podpořte nás

I letos, stejně jako každý rok, chceme vyhlásit sbírku na provoz našeho blogu. Narozdíl od minulých dvou let ale nebudu znovu rozepisovat náklady, jelikož se platí stále přesně to stejné :). Stále hostujeme na Azure, stále posíláme emaily přes Amazon, stále používáme stejné pluginy do WordPressu či fóra WPForo. Zvídavé čtenáře proto odkáži na minulý článek na blogu, kde je rekapitulace nákladů blogu. Ve zkratce, náklady na blog jsou stále plus-mínus 12.500Kč ročně.

Stejně jako v minulých letech věřím, že náš blog pomáhá obrovské spoustě lidí, a že se najde alespoň pár takových, co něco pošlou jako podporu na jeho provoz. Letos náš blog navštívilo celkem 151.987 unikátních lidí, kteří na našem blogu strávili dohromady více než 900 dnů čistého času.

Budeme moc rádi, pokud se nás i letos rozhodnete podpořit a nějaký finační dar nám pošlete. Stejně jako v předešlých letech budeme uvádět seznam křestních jmen přispěvatelů a na závěr uděláme finální vyučtování. V případě, že si nebudete přát být uvedeni, stačí do poznámky platby napsat “anonymní”, případně poslat dar pomocí kryptoměn, kde můžete platbu provést zcela incognito.

Tak jako minulý rok, i letos můžete peníze zasílat na náš AirBank účet 1012036013/3030, kam můžete nasměrovat jak jednorázovou částku, tak třeba opakující se měsíční platbu. (Pro SK čtenáře: IBAN CZ9730300000001012036013, BIC AIRACZPP) Dále můžete využít službu Patreon, která bude měsíční příspěvek posílat za Vás. A milovníci kryptoměn mohou využít BTC peněženku bc1ql36zrs6gczm7zlfwdtqdc20jdx900l6wkxqdfv.

QR kód na bankovní převod

Děkujeme

Na závěr chci poděkovat všem, kdo se rozhodnou přispět, stejně jako všem těm, kteří nám posílají drobné příspěvky každý měsíc skrz službu Patreon. Na oplátku slibujeme, že i příští rok budeme dál psát články, jen co se pracovní tempo trochu zklidní a venkovní teploty zase dovolí další budování (a pokud bude čas, přes svátky bych zkusil vyrobit článek o mém novém hobby, uzení masa v mém keramickém grilu, to je totiž něco, co musíte vidět 🙂 ).

Hezké vánoce všem.

Dárci:

Jindra K., Dalibor K., Tomáš T., Libor S., Miroslav M, Jakub K., Peter M.,Jan S., Matej L., Vit K.,Juraj Ž,Jiří K, Peter P., Jozef H., Richard M., Petr L., Jiří K.,David K., Marian L.,Michal K., Dusan Z., Petr P.

Děkujeme všem!

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vita_k
2 years ago

Přispěju 🙂 Chtělo by to ještě qr kód, lenosti se nemůžu nikdy nabažit 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x