Zahradní gadget – vázací nůžky

Zahradní gadget – vázací nůžky

Po delší době tu máme zase jeden Horst Fuchs článek do rubriky Naše zahrada. Tentokrát na téma vázací kleště.

Jak jsem psal dřív, rozjeli jsme naše záhonky a spolu s tím přišla nutnost vázat téměř vše k nějakým kolíkům. Jako nevím jak se to dělá v ostatních rodinnách, ale u nás to byl fakt opruz.

A protože AliExpress řeší každý problém, I. začla hledat, jestli nemají i něco na vázání. No a samozřejmě, měli :). Na českých eshopech za cca 1200Kč, na AliExpressu za 300kč. Takže bylo jasno.

Kleště jsou fakt super. Pomocí prvního namáčknutí se natáhne páska, která se pak pomocí kleští navlíkne rostlinky a tyčky.  A pomocí druhého, silnějšího stisku se páska secvakne a zároveň i uřízne. Takže jde všechno fakt rychle.

Takže je pak vázání i několika desítek kusů rostlinek fakt brnkačka. Ke kleštím je v základu jedna páska a pár sponek. Takže hned z kraje doporučuju objednat i sponky a pásky.

 

Toť vše z dnešního telemarketingu, a pozor, pokud do deseti minut objednáte dvoje kleště, dostanete 2 kusy za cenu dvou 🙂

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dáda
5 years ago

Ahoj, supr vec, taky jsem si ji objednal. jeste schanim neco podobného na drát. takovej ten jak je snim staženej kazdej kablík … drát v bužírce a pak zakrousenej – nevis, ejstli existuje neco takoveho na todle ?

Dáda
5 years ago

nene todle nesmyslim, myslím primo drátek jak je pak zakrousenej kolem kabelu
http://www.mobilni-telefon.in/img_produkty/nejvetsi/624_1323079877.jpg

tady jsem neco vygooglil

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x