X
Atomic power plant live stream ;-)

Atomic power plant live stream ;-)

Každým dnem teplota v našem domě utěšeně roste, ale zároveň jsme měli tak trochu obavy, co tam náš elektrokotel v době naší nepřítomnosti dělá. Kotel si tam nonstop bere 12kW, cpe to do podlahy hlava nehlava a vyrábí tak ~50C v topné vodě a cca 42C do vzduchu.

Rozchodil jsem si proto přes starý android telefon in-house webku, abych se mohl na kotel občas mrknout. A abych se na webku nemusel pořád připojovat VPN, zkusil jsem cloudovou službu ivideon. No a když už to tak pěkně běží, tak proč se nepodělit i s ostatníma 🙂

Takže pro všechny příznivce slow TV nabízíme úchvatné nonstop záběry našeho elektrokotle, kdy největší vzrušení je, když dioda na PLC blikne dvakrát za sebou místo jednou v pravidelném intervalu :-).

Večer občas kotel osvětlujeme, zatímco občas necháváme diodu mobilu zhasnutu (lze ovládat nadálku), takže nějaká drobná změna programu je zajištěna (no a občas se tam možná i někdo mihne 🙂 ).

Na záberu jde pak krom kotle vidět i RaspberryPI, které dělá VPN bránu a další webové služby, a pak úžasný ZTE optický router od Vivo connection, který je co do bezpečnosti děravý jak řešeto a zvládne ho hacknout i 5ti leté dítě. Ale o tom napíšu v dalším článku, to je nadýl ;-).

https://www.ivideon.com/tv/camera/100-5cce39be4f9237e48674870fb85118cf/0/?lang=en

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x