Poštovní adresa

Poštovní adresa

Pár posledních dnů bylo zase dost hektických a tak nebyl čas popisovat, vše co se dělo. Tento a minimálně ještě jeden dnešní článek uveřejním s datem dané události, nikoli s datem dnešním. Snad to RSS čtečkám nebude dělat potíže. Data chci zachovat, aby bylo i zpětně možné dohledat, jak dlouho nám ta která akce trvala a kdy se udála.

První pozitivní zprávou týdne byla aktivace naší poštovní adresy u firmy IncParadise. Ačkoli to během pondělí nevypadalo, že by jim dopis poslaný Českou Poštou měl dorazit, na konci dne se nakonec objevil a my mailem obdrželi naši novou firemní adresu.

Ta vypadá nějak takto

Firma, Ltd.
# 1234
5348 Vegas Drive
Las Vegas, NV 89108

Číslo za mřížkou slouží pro snadnější třídění naší pošty do odpovídající schránky. Je sympatické, že číslo není povinné a v případě nevyplnění není za zpracování takové zásilky účtován žádný dodatečný poplatek. Jen Vás slušně požádají aby jste toto číslo uváděli, že jim tím usnadníte práci.

Co se České pošty týče, dopis tam za necelých 100 Kč jde zhruba 6 pracovních dnů. Dopis jsme odeslali v sobotu 3.9. a dorazil v pondělí 12.9. To není zas tak hrozné. Doručenka se nám zatím nevrátila, uvidíme, za jak dlouho dorazí ta.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x