X
Česká pošta – kvalita zaručena

Česká pošta – kvalita zaručena

Když jsem v sobotu odesílal potvrzené dokumenty do Ameriky Českou poštou, říkal jsem si, že to s ní možná nebude tak strašné.

Služba stojí 100Kč, dopis tam má být za 4-6 dnů, v ceně to má sledování a přijde mi i potvrzení o doručení…. Jenže to by to nesměla být Česká pošta. Když jsme zkusil dát dopis ověřit, vyskočila na mne hláška “tento typ zásilek nelze sledovat”. Tak volám na jejich infolinku, abych si postěžoval. Když mi to automat napotřetí zavěsí se slovy “všichni naši operátoři jsou zaneprázdněny”, začínám být lehce nevrlý.

Našel jsem si tedy jiné číslo, přímo na jejich ústřednu. Tam mne přepojují a já zjišťuji, že obálka skutečně sledování nemá. Že jsem asi omylem dostal špatné informace na přepážce a že jestli chci, můžu si tam zajít stěžovat. Nakonec mi paní na telefonu sděluje, že je ale alespoň možné zjistit kdy můj dopis opustil ČR. Diktuji teda číslo a co se nedozvídám. Dopis který měl být za 4-6 dnů v LasVegas je po třech dnech stále v ČR a plánovaný odlet má dnes večer.

Jsem skutečně zvědav za jak dlouho tam ten dopis dorazí, v jakém bude stavu a jestli se mi vrátí doručenka. Takže i poštovními službami to má ČP stejně jako se vším ostatním. Naprosto příšerné služby a bez garance.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x