Forum
Od Varů asi nejede nikdo, že bych ho eventuelně mohl vzít na palubu?
No me pred dvema dny chytl zub a malej dotahl ze skolky rymu...
Informace pro účastníky k 15.11.2018
Adresa je Volyňských Čechů 837, Žatec. Vchod zadem přes dvůr.
Dvůr je myšleno nalevo vedle domu, je tam vidět červené auto?
Ano, to červené je můj starý focus ST 🙂
Se nedá nic dělat, já věřím, že to není první setkání v této části republiky 🙂
Tak zub opravenej...nemuzu ted ale jist, takze pocitam, ze s pohostenim v Zatci...slupnu minimalne prase 🙂
Kdyby byl nějakej problém s přístupem do baráku, tak číslo na mě 777 620 513.
Kluci omlouvám se, dnes to nedám, zdrželi mě řemeslníci na domě, vyrazil jsem pozde za prací a teprve se z ní vracím 😐
Kluci taky to nezvladam. Dnes bych spis zvladl sraz v Brně...
Nedá se nic dělat, právě jsme to rozpustili, bylo to fajn, přínosné, snad se brzy uvidíme znovu.
Bylo to super, už teď se těším na příště. Díky kyberkrtkovi za super misto na naší slezinu a všem za všechny informace, nápady, postřehy.... 😎 👍
Občerstvení v podobě žrádla hlašte příště předem, není problém zajistit. Prase jsem zapíchnout nestihl 😀
Tak mně prase nechybělo (doufám, že teď v tý mlze nějaký nepotkám :-D), já byl tak zabranej, že jsem i pít zapomněl, natož jíst :-D. To až při odchodu to na mne přišlo. Příště domluvíme i žrádlo, klidně něco dovezu nebo objednáme...
Jojo @kazan mlha je pěkná, diky moc @cybermole za organizaci, bylo to přínosné a máme zase nad čím přemýšlet... 🙂
Ta mlha je masakr, akorát jsem dorazil, brzdila mě nějaká červená toyota, nebo co to bylo 😀 každopádně souhlas s ostatními ještě jednou děkuju...
Diky vsem...