Forum
Edit: Dalsi hostpoda bude 4.1. , pravdepodobne v hotelu Prometheus jako vzdy. Ty prostory jsou tam proste super a s obsluhou jsme se uz snad taky trochu naucili.
ZMENA PROSTOR! V Hotelu nas nechteji, takze to bude tady:
http://www.lisenskypivovar.cz/galerie/
je tam i platno a projektor, mame to pro 16-20 lidi. salonek by mel byt komplet oddeleny, parkovat lze kdekoli okolo (je to lisen, mimo centrum)
je to domaci pivovar, parkrat jsem tam byl a pivo i jidlo maji dobre.
Je to rezervovano, od 14h do zaviracky, salonek je jen nas.
Tak posledni hospoda je za nama a myslim, ze se opravu vyvedla. Takze pojdme planovat dalsi termin.
Dalsi termin vidim idealne Leden. Prosinec bude dost hekticky, a unor uz je zase dost blizko k Breznu, kdy to nekteri chteji spojit s dalsi hospodou.
Takze pro zacatek davam terminy jen Leden, uvidime, jestli se nekde potkame.
https://doodle.com/poll/u4q9ivv66mic226u
Tentokrát snad žádný volby účast nepřekazí...
Tentokrát snad žádný volby účast nepřekazí...
Ne, další volby jsou až v květnu.
Tak mně to může překazit akorát microhyena ? , protože máme termín 3.2. ?
Proto se Doodluju spíš na začátek ledna, protože pak už to bude doma asi dost hektický ?
Ok, u KaZaNa si prostě hodíme kostkou, jestli přijede 🙂
Čas letí a hospoda se blíží 🙂
Zatím je největší shoda na 4.1.2019.
Kdo není v Doodlu dopište se prosím.
Ja myslim, ze 4.1. je pekny datum ;-). Klidne bych to odstartoval hned z kraje, at mame pekny novy rok.
Pokud někdo jede od Prahy, mohl by mě přibrat? Nastoupil bych na Exit 29 D1 u Motorestu Naháč. Příspěvek na benzín/naftu je samozřejmostí.
Jaké bude místo setkání? Jel bych, ale jestli bude Brno, tak pro mě je to min. 3 hodiny cesty, když bude štěstí.
Místo je určitě Brno...
3+3 hodiny cesty je nic proti tomu kolik získáš informací. Ty informace co tam dostaneš za večer, by jsi z Googlu čerpal 50 hodin.
Já si to plně uvědomuji, mám jen strach z D1, nerad bych tam strávil víkend. A pokud to bude 4.1., tak to potřebuji vědět nejpozději 2.1. ráno.
Každopádně když pojedu, tak budu mít v autě min. 3 místa - Žatec - Praha - Brno. Takže můžu nějaké stopaře cestou posbírat.
Já myslim, že 4.1. můžeme stanovit napevno. Hodí se to většině, takže dejme.
Jinak 3h cesty je hnus, ale byl tam i člověk z Londýna, z Chebu a ze slovenska z nějaké Nové diery nad Sračom :))).
Každopadná hospoda bude zas od +/- 14h do cca 0:00 - 2:00 jak to tak bývá.
Bude to pravděpodobně zas v hotelu Prometheus, kde se dá i přespat kdyžtak.
Koldo co ty? Můžeš?
Jo sory už tě tam vidím 🙂