Forum
@david Zdar, si mel napsat, dorazil bych driv ;-). Sem to smeroval na tu 15h, tak ja rovnou vyrazim.
Snad tam nebyl nejaky vetsi problem, rezervaci jsme nemeli, pokud to bylo kvul tomu 😉
Ja se dnes nepridam 🙁
Mame maleho v nemocnici, takze se neodtrhnu od hlidani prcka.
Kazdopadne vse co proberete pak sepsat sem 😉
l.
Borci rychlej dotaz - to není tam kde to bylo minule? Resp vás nějak nemůžu najít... Hoďte sem někdo lokaci...
Nechci být práskač, ale při odjezdu jsem si všimnul, že @Misak je správný řidič BMW. Nepoužívá blinkry.
@kobra23 vidis to som si ani neuvedomil. Cize patrim 4% vodicom BMW ktory to pouzivaju.
Len neviem co si isiel tankovat na tu OMV. To nezvladla Tesla ze na superchargeroch sa neda natankovat voda do ostrekovacov?
Jel jsem pro Irské Capucino made by automat Delicomat. To mají všechny OMV v ČR a pak ještě Billa obchody a ONO pumpy.
Ja som dnes vytiahol toto tricko a spomenul som si na piatok.
@L mozes vypat modry pruh.
Pruh odstranen, diky kobrovi i smotek za pripomenuti.
@kobra23 To te nauci Middle East - na to si zvyknes rychle... 😉 Horsi je tady spis Stopka - ta se tady bere jako dej prednost v jizde... A to - to je potom v cesku dost blby... 😀
Zaujimave ze este Richard nepise na jesen/zima 2024.
Inak 11.10. je MSV, ci nieco neplanujete spojil by som jednu cestu.
@smotek7 hehe, pravda. hele muzeme dat. tak jestli se to da s necim spojit a jede sem vice lidi, tak udelejme v tomto terminu.
dejte vedet ostatni zda jste ok, kdyztak to pak hodim jako novy topic
Já bych se přidal na hospodu. Ještě jsem neměl tu čest 🙂
Muzete se realizovat 😉
https://www.vodnici.net/community/vse-ostatni-zabava-volna/hospoda-rijen-listopad-prosinec-2024/
Link tady, zari ja nedam, od rijna pak muzu kdykoli. Dame tomu par tydnu a pak to nejak vyhodnotime