Forum

Forum

Notifications
Clear all

For Pasiv

6 Posts
5 Users
0 Reactions
2,564 Views
Baysha
(@baysha)
Trusted Member
Topic starter  

Krásný den všem! 

Chystám se na veletrh For Pasiv. Nějaké tipy, co tam určitě skouknout, co neminout, co naopak minout obloukem? 🙂 A jaké máte zkušenosti, dají se tam třeba ukecat nějaké speciální veletržní slevy? Nikdy jsem na takovém veletrhu nebyla, tak úplně nevím, co od toho čekat. Díky!

kobra23
(@kobra23)
Member

Moje rada zní, nepodlehnout marketingovým nesmyslům tam prezentovaným.

ReplyQuote
Baysha
(@baysha)
Trusted Member
Topic starter  
Posted by: kobra23

Moje rada zní, nepodlehnout marketingovým nesmyslům tam prezentovaným.

Tak to je jasné 🙂 Já to beru hlavně jako záminku vrazit mládě chlapovi, na velkou část dne vypadnout z baráku a řešit prozměnu i něco jinýho než plíny. Ale pokud by se tam dalo vyzjistit i něco přínosného, bylo by to fajn.

ReplyQuote
 blaf
(@blaf)
Honorable Member

Já tam sehnal stavební firmu. Nevím jestli to byla dobrá volba. 🙂 Jinak slevy, pokud se pamatuju, tak jsem neměl žádné. Ale možná se tam dá něco sehnat.

ReplyQuote
(@skadra)
Estimable Member

Je to asi jak kde a kdy, já jsem tenkrát dostal veletržní slevu na komín od Schiedelu, ale nevím jestli na pasivu nebo na archu. Otázka je jestli byla opravdu veletržní  ? 

ReplyQuote
 Joe
(@joe)
Active Member

Já jsem tam před třemi lety sehnal základovou desku (Cemex Elegohouse), okna (Dafe plast),   tepelné čerpadlo (Nilan) a slevu na cihly plněné vatou (Wienerberger). Taky jsem navštívil několik doprovodných přednášek o pasivních domech, resp o NZÚ a fakt dobrý, se vším spokojenost.

ReplyQuote
Share: