Forum
Krásný den všem!
Chystám se na veletrh For Pasiv. Nějaké tipy, co tam určitě skouknout, co neminout, co naopak minout obloukem? 🙂 A jaké máte zkušenosti, dají se tam třeba ukecat nějaké speciální veletržní slevy? Nikdy jsem na takovém veletrhu nebyla, tak úplně nevím, co od toho čekat. Díky!
Moje rada zní, nepodlehnout marketingovým nesmyslům tam prezentovaným.
Moje rada zní, nepodlehnout marketingovým nesmyslům tam prezentovaným.
Tak to je jasné 🙂 Já to beru hlavně jako záminku vrazit mládě chlapovi, na velkou část dne vypadnout z baráku a řešit prozměnu i něco jinýho než plíny. Ale pokud by se tam dalo vyzjistit i něco přínosného, bylo by to fajn.
Já tam sehnal stavební firmu. Nevím jestli to byla dobrá volba. 🙂 Jinak slevy, pokud se pamatuju, tak jsem neměl žádné. Ale možná se tam dá něco sehnat.
Je to asi jak kde a kdy, já jsem tenkrát dostal veletržní slevu na komín od Schiedelu, ale nevím jestli na pasivu nebo na archu. Otázka je jestli byla opravdu veletržní ?
Já jsem tam před třemi lety sehnal základovou desku (Cemex Elegohouse), okna (Dafe plast), tepelné čerpadlo (Nilan) a slevu na cihly plněné vatou (Wienerberger). Taky jsem navštívil několik doprovodných přednášek o pasivních domech, resp o NZÚ a fakt dobrý, se vším spokojenost.