Forum
Signal prijimam TV antenou Fuba DAT 912, 5G, DVB-T2.
Krasny vyhled na zapad, nekde tam by mely byt vysilace (Praha). Namiril jsem nahodne antenu smer odhadovany smer a chytl vsechny nase programy (bez problemu tak fungoval par let).
Postupem casu prestaly jit nektere multiplexy. Bud jsem chytal vsechny Primy, a ne CT a nebo naopak.
Zjistil jsem, ze kdyz vypnu kompletne FVE, tak naladim 54 programu vcetne radii, kdyz FVE zapnu, nechytim nic. Bohuzel koax mi vede vedle baterii ktere jsou v racku a kolem stridacu. Jiny prostor kudy by koax mohl vest nemam.
Je prosim nejake snadne reseni? Za TV pres internet nechci platit. Satelit take ne (zase asi mesicni platby). Je nejaky zesilovac, ferit na odruseni, obal na koax atd?
Diky pokud s tim nekdo mate zkusenosti
Zkusil bych jednu stranu koaxu uzemnit (ten oplet).
@kobra23 pomohlo to jen castecne. Problem to ale nevyresilo. Misto 54 programu tam je ted cca 10 a ty jdou jeste nahodne.
V technicke mam Fkonektory a spojku. Tak jsem zemnil primo v tom miste k racku, kde je zem i baterek
Nevim jestli je to jeste aktualni, ale muzes DVB-T dongle pripojit k openwrt jakemukoliv routeru co ma USB port a strymovat komplet vsechny kanaly do site. Ja mam na kazdy multiplex jednu dongle.