Forum
Ten držák byl k tomu?
Jo jo, je teda na dva šroubky, ale já mám půl rozvaděče dinky a půl montážní desku takže mě to neva. ale dají se dát do osy takže by neměl být problém přišroubovat to i na dinku. Jinak za tech 250kč 12 kabelů celkem šlo. Ty kabely musím ještě "učesat".
Tak se mi podarilo sehnat na eBay 50x novy WAGO TOPJOB S 2002 3217 za 104EUR komplet. Tak cekam az to prijde, snad bude 50ks stacit 🙂
Kde jste sehnali drzak pro Krone na DIN?
Koupil jsem ten nerezový z Ceitu co jsem tu někde zmiňoval a na DIN ho přišrouboval.
jj, koukal jsem a asi to bude nejlepsi reseni. Dik za info. Potrebuji jeste nejake vstupy na zahradu, kde uz jsem nechtel davat patch panel.
Neplánujete ještě objednávat ty Phoenix svorky ST 2,5-PE/L/N - 3036084 nebo nezbyly někomu?
Taky bych měl zájem, kdyby je někdo objednával nebo měl
Neplánujete ještě objednávat ty Phoenix svorky ST 2,5-PE/L/N - 3036084 nebo nezbyly někomu?
V cem je nevyhovujici? ZŽ je spojeny s din listou, tak ZŽ vystup neni treba. Je tam nejaky problem?
Planuju kabely zakoncovat na https://www.voltus.de/phoenix-3213950-pti-2-5-pe-l-n-dreistock-installationsklemmen-pe-l-n.html . Do tehle svorek se vejde prurez max 4mm2. Vedle bych chtel dat jednu, ktera vezme 6 mm2, vsechny spojit hrebenem a do rozvadece pokracovat z te vetsi. Nemate tip na konkretni svorku, ktera by pobrala 6 mm2 a zaroven se dala propojit hrebinkem s tema, co jsem postnul?
Zavolej na tel 725 825 957 - pan Brož a prober to s ním. On ti něco najde.
@blaf jak jsi to vyresil? mam v nove zakoupenem dome taky par techto svorek, chci doplnit dalsi a taktez resim nejakou na 6mm2 kabel