Forum
Ved senzor potrebuje napajanie a mas vystup 0-10V. Ak zdroj napajania je ten isty ako pre loxone tak mozes spojit.
no jo, ale nevím, kam píchnout Zem toho 0-10V, jestli taky na Zem toho 24V? Víš jak, jsem obezřetnej, 0-10V na 24V 😀 a když mám jiný trafo 24V na Loxone a ostatní tak spojit země mezi sebou?
když mám jiný trafo 24V na Loxone a ostatní tak spojit země mezi sebou?
Nemusi byt.
No kedze je to 0-10V tak sa hra aj na ubytok na kabelazi. Cize GND pre signal 0-10V by mal byt zvlast, ak to teda v tom senzore je konstrukcne spravene.
Len zvedava otazka, aky v tom je cenzor CO2? Resp foto z vnutra by nebolo?
Ano vyzera to ze to je ono.
Sensair mam len S8.
vzhledem k tomu, že napájení umožňuje střídavé i stejnosměrné napětí, tak bych svorky použil jen k účelu, jak jsou označené.
vzhledem k tomu, že napájení umožňuje střídavé i stejnosměrné napětí, tak bych svorky použil jen k účelu, jak jsou označené.
Ved svorka XC1 je oznacena GND. Neachapem ako to myslis.
@smotek7 napájecí svorky jsou označené vlnovkou i +/gnd I schéma z dotazu ukazuje napájení přímo z trafa, takže uvnitř bude nějaké usměrnění.
Kdy je potřeba propojit země SS zdrojů je jiná věc.
@smotek7 napájecí svorky jsou označené vlnovkou i +/gnd I schéma z dotazu ukazuje napájení přímo z trafa, takže uvnitř bude nějaké usměrnění.
Kdy je potřeba propojit země SS zdrojů je jiná věc.
A aky myslis ze tam bude typ usmernenia ked to je univerzalne ?
Asi tazko bude na vstupe grec. Musi tam byt nieco co umoznije spojenie jednej striedavej svorky a GND, stoho vychadza jednocestne usmernenie.
@echo moze to byt takto zapojene. Hadam to nieje excel ...
@smotek7 díky moc 🙂 zatím to funguje 😀 a excel to není, něco co sem našel rychle online
Dobrý den, na korektní připojení Vám stačí pouze tři vodiče:
1 + napájecí napětí 12-24 V DC
2 GND
3 výstup 0-10V
Mějte se krásně.
Miloš Žáček