Forum

Forum

Loxone app vzhled

Notifications
Clear all

Loxone app vzhled

11 Posts
6 Users
0 Reactions
506 Views
Richard
(@richard)
Member
Topic starter  

jak hodnotite vzled a vylepseni, ktere nam Loxone prineslo?  Ja to nemuzu vydychat. Ano, mozna to nemam idealne nastaveno a proto s tim mam problem. To ze jsou ikony ruzne velke je desne matouci. Prehlednost symbolu je pryc! 

image

L
(@l)
Famed Member Admin

aha, ja tam nastesti toto vubec nemam, ja jedu v tom starem loxone stylu kdy mam jen ten radkovy vypis. a ten je ted o neco vetsi nez byval, ale jinak vypada dost podobne.

ReplyQuote
kobra23
(@kobra23)
Member

Dej tomu čas, oni to poladí.

ReplyQuote
(@jefff)
New Member

Ano, je to hrůza, šak jsem to hlásil již o vánocích, a tenkrát že prý jsme jen dva, kterým se to nelíbí. Copak barvičky a ikony, ty bych třeba i skousnul - sice se skřípěním falešných zubů, ale nešť - ovšem naprosto nechápu, co je vedlo k tomu, že ve vizualizaci Statusu přehodili pořadí zobrazení "Zobrazovaný název" (resp. Název) a "Text statusu". Kdyby se alespoň dal "Zobrazovaný název" nezobrazit vůbec a zobrazit jen "Text statusu", ale to taky nejde. Tedy obecně za mě ty změny stojí ... tedy nestojí za nic, abych byl slušný.

ReplyQuote
(@_petr_)
Honorable Member

@jefff zajímalo by mě, jestli jsem ten druhý já, nebo těch druhých je víc 🙂

ReplyQuote
(@filip-honzarek)
Trusted Member

Ja nechapu, ze si dodnes nemuzes sam zvolit font, obarvit si casti textu treba na principu BBCode nebo neco podobneho - i blblej tag [B]text[/B] by se hodil :). Importovat svoje SVG ikony (PNG je nesmysl, co jde ted). Za me implementacne ne moc slozite veci. A mohl bych pokracovat dal a dal. Hlavne ze resi kulate rohy v configu a jine kraviny. Ja bych sel cestou widgetu a poskladej si to jak chces. Nemam na to cas, ale dneska bych sel do HA jako vizualizacni nastroj a Loxone bych pouzival jen jako backend pro ovladani a rizeni. A nebo to cele nahradit HA. No nic 🙂

ReplyQuote
kobra23
(@kobra23)
Member

Jenže kdo má dům na HA ti zase řekne, že by chtěl Loxone. Tak já nevím.

ReplyQuote
(@filip-honzarek)
Trusted Member

@kobra23 tak takto asi "HA jako vizualizacni nastroj a Loxone bych pouzival jen jako backend pro ovladani a rizeni" 🙂 kdo uz Loxone ma.

ReplyQuote
kobra23
(@kobra23)
Member

Tak to pak ano. Já app moc nepoužívám, tak mě to tolik netočí.

Když ji musím použít, znamená to, že mám špatně nastavenou autonatizaci.

Více mě rozčiluje ten Config. Tam jsem ho aktualizoval na všech instalacích mimo vlastního domu. Tam si nechávám 15.6. dokud to bude možné.

ReplyQuote
(@filip-honzarek)
Trusted Member

Ano, mam taky v15 a na v16 se mi moc nechce i kdyz je tam par veci co bych bral, ale nevyhody prevazuji, takze vyckavam 🙂

ReplyQuote
kobra23
(@kobra23)
Member

Jj, např. generátor emailů je super. Nebo lepší Radiobutton. 

ReplyQuote
Share: