Forum
@robo111 na tomto by mi vadilo, ze to nejde otvorit bez el./pri poruche
v popise je to nejak divne definované,
1. cast: Zámok je v polohe otvorené po dobu trvania napäťového impulzu. Na zatvorenie je nutné prerušiť napájanie.
2. cast: prevedenie zámku: zostáva zamknutý pod napätím, odblokuje sa pri strate napájania.
som z toho volajaky zmateny.
Sú dva typy toho zámku. Jeden je bez napätia otvorený a druhý zatvorený. Ja mám ten zatvorený bez napájania, preto ho mám na UPS a ak sa pokazí vedľa mám bránu pre auto. V najhoršom prípade musím preskočiť plot😀
@kobra23 ten vypadá dobře, teď budu nechávat vyrábět branku, tak budu řešit i zámek. Spínání máte přes relé nebo nějaký jiný tip?
Relé.
@kobra23 jak udělat nejlépe napájení? vytahujete z NFC Code nebo extra přívod? Já mám do sloupu jen jeden CAT6, tak jedině poslat těch 12V po jednom páru co je volný od intecomu, ale přijde mi to nic moc.
NFC nemám. Mám samostatný přívod. 2 vodiče pro zámek a 2 vodiče pro magnet, který sdělí, zda nezůstalo otevřeno.
Ahoj, když tady píšete o NCF, je možné použít NCF z iWatch (iPhone) a pouhým přiložením k Loxone klávesnici otevřít dveře? Děkuji
@koty007 to už bude asi zdlouhavé a budeš muset asi na něco klikat, nebo to umí načítat online? Mě jde o rychlost, abych pohnul hodinkami u čtečky a dveře se otevřely.
Ahoj,ja pouzivam iphone na branku zpusobem,ze nactu bankovni kartu,kterou tam mam zadanou.Nebojte,zadna platba neodejde 🤣.Tento NFC tag se nemeni a tim je mozne ho ulozit ve zvonku.
@sigituning Jakou máš banku? Ať zkouším jakoukoli, tak vždy je dynamicky generován jedinečný kód.
@juras je to jednoduche,pokud mas v mobilu(iphonu) nactenou bankovni kartu,tak tento rfid kod se jiz nemeni a iphone ho jen vysle pres svoje rozhrani do ctecky v interkomu.V interkomu tento kod jednoduse nactes a priradis k nemu uzivatele(tak jako treba rfid tag nebo klicenka)
Jakou máš banku? Ať zkouším jakoukoli, tak vždy je dynamicky generován jedinečný kód (tak dvakrát za sekundu).
Ten istej napad jsem mel, ale u mne to nefunguje. Kartu nactu a uložím do Loxone. Pri dalsim ctenim mi tu kartu Loxone uz nepozna - bere to jako špatný kod...
Je mozne ze intercom ma jinou čtečku - ja to ctu na kodove klavesnici gen 1.