Forum
Zdravím, zkoušel už někdo spojit Loxone přes Modbus tady s tím verglem ? Má to prý úžasně fungovat. V Loxone Library je i knihovna. To atypický propojení komunikace taky mám. Nastavení rychlosti atd v TČ je taky v pořádku a nečtu ani nezapisuju. Vyměněný Modbus Ext i GTW-08 v TČ a pořád nic. Uź jsem z toho fakt vzteklej. Má někdo zkušenost ? Díky moc.
Na zaciatok skus nieco taketo Modbus Poll a zisti si, ako to TC naozaj komunikuje.
Ano, funguje vse
Povedlo se oživit? Teď mě to taky bude čekat. Co vše čtete a zapisujete?
@koty007 super, ja jsem zatím ve stavu vycteni dat, nejak se nemohu odrazit, Jak to mate udelane? diky
na 414 je nastaveni vykonu v % .. je to na
Aktuální výstupní výkon 272 PowerActualReceived
Aktuální výstupní výkon (součet všech aktuálních výkonů
získaných z připojeného kotle)
Read UNSIGNED8 PDO mapping
posleteme me email poslu Vam celou tabulku
na 414 je nastaveni vykonu v % .. je to na
Aktuální výstupní výkon 272 PowerActualReceived
Aktuální výstupní výkon (součet všech aktuálních výkonů
získaných z připojeného kotle)
Read UNSIGNED8 PDO mapping
posleteme me email poslu Vam celou tabulku
@jansvoboda73 díky za ty adresy, ty jsem měl už z USB co byl u GTW08. Nedaří se mi zapisovat hodnoty, třeba nastavení teploty TUV, nemáš to někde? Díky
belo by to byt 1177 nebo 665 ale 665 me to porad hazi chybu uz na cteni ale nejde me to taky, nevim jetsli to neni nejak s pojene s 501 povolenim zpracovani pozadavku na TUV
Tak už mi jede i nastavení topné křivky před modbus i teploty TUV, takže třeba když je návštěva v pokoji hostů, nahřívám TUV o +5C více než běžně.