Forum

Forum

Chint DTSU666 ->Lox...

Notifications
Clear all

Chint DTSU666 ->Loxone

4 Posts
3 Users
1 Reactions
852 Views
(@s-michael)
New Member
Topic starter  

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s připojením elektroměru Chint DTSU666 do Loxone? Stáhl jsem šablonu s knihovky, RS485 data vyčítám přes převodník (Waveshare), Modbus RTU na Modbus TCP. V Configu data vyčítám, ale jsou to nesmysly, zkoušel jsem všechno možné, už mi docházejí nápady. Děkuji za rady.

kobra23
(@kobra23)
Member

Tak nejak premyslim, proc si lidi komplikujete zivot a nekoupite si neco co tady ma  tisice lidi, je to odzkouseno, jsou na to sablony a stoji to napr. na Amazonu pakatel.

Osobne jsem si oblibil Eastron SDM72D-M coz je 3F modbudova verze a na Amazon byval za 1200,- 

L reacted
ReplyQuote
(@_petr_)
Honorable Member

"Všechno možné" je dost neurčité a těžko pak někdo poradí. Jako první bych zkusil komunikaci z PC, pokud bude fungovat, tak bych to teprve zkoušel s Loxone.

ReplyQuote
(@s-michael)
New Member
Topic starter  

@kobra23  Měj jsem možnost sehnat ho levněji než vy, šablony na něj existují jaká je realita je vždy překvápko. Nicméně bylo mi porazeno na jiné skupině. 

Řešení pro ostatní:

Šablona s library funguje, jen musíte mít zaškrtlé políčka 16 bit registr + pořadí registru. Pořadí bytů nechte volné, navzdory instrukcím autora v Loxone library a mělo by to fungovat.

ReplyQuote
Share: