@jdolezal mě to teda dobře nejede a s těma zónama je to taky na houby.. nechápu proč by se nemohlo hrát na jeden účet na různých místech... Spojení přehrávačů má smysl jen v jedné místnosti... Snad to časem doladí, co mi chybí je v jedné zóně vypnout a přepnout aktuální přehrávání jinam jak to umí squeezebox.. snad to časem doladí, ale zatím jsem trošku zklamanej z toho..?
Dik za info. Je krasne, ako nam Loxone predal beta produkt na testovanie... Equalizer, aspon u mna, sialene skrelnuje zvuk. Rovnako uplne nefunguje zvukova identifikacia kanalu po rozdeleni stereo vystupu...
V rychlosti swm na to koukal a nenasel moznost pouzit jiny LMS...
Je to rychlé dost.. přemýšlel jsem že si koupím MS ale s tím co se tu píše jsme rád že jsme zůstal u MS4H.
Jiný LMS můžeš použít ale funkčnost nebude správná. Kdysi jsem to zkoušel ještě za MS4L a nevracel mi Info o tom co se hraje atd. pře virt vstupy. Tak jsem vše přeházel z ze synology do MS4H. A k tomu všemu když je dnes i funkční můstek pro audio blok tak si myslím že to fungovat nebude už tuplem.
Ted jsem i koukal a nedá se už ani změnit ip adresa LMS. U MS4L se dala změnit.
Dik za info. Je krasne, ako nam Loxone predal beta produkt na testovanie... Equalizer, aspon u mna, sialene skrelnuje zvuk. Rovnako uplne nefunguje zvukova identifikacia kanalu po rozdeleni stereo vystupu...