Forum
Celé to nefunguje tak jak by mělo. Tohle by se asi nemělo stávat. Pouštět na trh věci, které zdaleka nejsou odladěné jim docela spolehlivě ke slávě nepomůže.
Mě to dělá to, že když pustím internetové rádio a dám pauzu, případně TTS se nepřehraje.
Je to docela k zlosti, protože to víc nefunguje než naopak.
Tak nějak. 🤔🤔
Me Airplay stale funguje, ale uz od zacatku se mi stava, ze cca po 3 az 5 dnech se v MS hlasi Audioserver (a extension) jako offline, prestoze je normalne online (pres web se na nej bez problemu dostanu). Reseni je restart AS, bud pres webove rozhrani nebo odpojenim napajeni. Je to doooost otravne.
Teď zkusím novou Beta verzi a uvidíme 😂
čekal jsem s aktualizací ale teď ji udělám ... právě i kvůli AirPlay jsem to koupil ... udělám aktualizaci a pošlu jim to zpět jako reklamaci s požadavkem na vrácení peněz
Tak já zatím posilàm do Rakouska jen zpětnou vazbu. Zařízení si určitě nechám.
Zatím nejvíce používám internetové rádio, TTS hlášky a přehrávání playlistů z knihovny a to funguje skvěle.
Trochu bojuji s App v mobilu a PC, ale to jsou jen drobnosti s pohledu foladit UI.
Nejsem zadny audiofil a vlaste se v audiu temer vubec nevyznam.
Mistnosti jsem osadil vzdy parem Dexon RP110 reproduktoru s planem zapojeni do sterea.
Ale ted premyslim, jestli ma stereo v mensich mistostech (loznice, koupelna) vubec smysl. Jestli nezapojit oba jako mono.
Co doporucite?
@l-adamek Take nejsem audiofil a vsechno jsem osadil jako mono, pochybuju, ze bych v koupelne vubec poznal stereo.
Mistnosti jsem osadil vzdy parem Dexon RP110 reproduktoru s planem zapojeni do sterea.
Ale ted premyslim, jestli ma stereo v mensich mistostech (loznice, koupelna) vubec smysl. Jestli nezapojit oba jako mono.
Co doporucite?
Pokud Tě netrápí počet HW výstupů AS a AE tak dej stereo. Pokud Tě trápí tak dej mono.
Jen dodrž impedanci . 😀
Co doporucite?
Pokud Tě netrápí počet HW výstupů AS a AE tak dej stereo. Pokud Tě trápí tak dej mono.
Jen dodrž impedanci . 😀
Já mám koupelnu a WC jen po jednom reproduktoru...Nastaveno na fc. přítomnost..
Kluci, jak resite TTS?
Zase jsem narazil na problem, ze Loxone neposila stejnou zpravu vicekrat. Mam pred vstupem TTS blok Status, ktery mi resi textovou zpravu. A pokud ma 2x po sobe poslat stejnou zpravu (treba ze jsou vrata otevrena dele nez 5 minut), tak podruhe text neposle.
Inicializace impulsem a chodí mi všechno.
muzes hodit screenshot z configu, netusim, jak to myslis.
Centrální TTS zprávy řeším pomocí radiobuttonu, který se po přečtení zprávy přepne do pozice 0.
Pomocí analogového výstupu Aq radiobuttonu, vybírám v bloku status požadovanou zprávu