X
Díky za podporu

Díky za podporu

Díky všem dárcům, kteří se nás letos rozhodli podpořit. Máme zde konec ledna a tak je na čase udělat vyhodnocení sbírky.

Ačkoli byla letošní sbírka trochu slabší než loňský rok, nakonec se nám i tak podařilo vybrat 12.900Kč. Tím pádem hlavní cíl, nasbírat peníze na provoz blogu, byl splněn.

Letošní nejvyšší částka byla 2400Kč, následovaná pak částkou 2222Kč, 2000kč, 1200kč, 1128Kč, 1000Kč. Dále pak už následovali menší dárci, kterým ale patří rovněž velké díky. Jakékoli podpory si moc vážíme a jsme za ni rádi.

Co se dalších plánů týká, tak s příchodem jara máme naplánováno opět několik věcí kolem domu, takže i na blogu pak zase začnou vycházet nové články. Nyní, přes zimu, jsme nic nerealizovali a tak je to s obsahem slabší. Není ale potřeba zoufat, soudě podle venkovního počasí bude jaro nejspíš už příští týden, tak můžeme začít co nevidět 🙂

PS: Pokud byste chtěli ještě nějaký dukát poslat, tak budeme samozřejmě rádi. Účet je když tak tady 1012036013/3030. Díky.

*Obrázky použity ze služby unsplash.com

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

8 Komentáře
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dalibor
Guest
dalibor
2 years ago

Tak tedy supper, že je aspoň na provoz !
Nicméně pokud si odečtu zveřejněné částky od 12.900,- zbývá na ostatní, menší dárce 2.950,- ?? Sice se k nim také řadím, ale dával jsem aspoň víc než je počet dnů v roce.
Pokud je to tak, že každý, dle svých možností sdílí a vyváženě čerpá informace je to za mne OK
Ale …. sorryjako, když čtu některé požadavky ( od nových členů fóra kteří do společného pytle nic nepřinesli ) o radu, která je mnohdy vskutku “nad zlato” a kterou by od partnera musel dotyčný draze platit přijde mi trapné, že “sbírka byla trochu slabší než loňský rok”.
Jak říkal “zlatý Kája” : “Zadarmo zpívají jen ptáci ”
kolik členů vlastně přispělo ?

vita_k
2 years ago

Jestlipak uz mam badge? 🙂 zkouska

vita_k
2 years ago
Reply to  vita_k

nemam 🙂

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x