X
Zaklopení boudy

Zaklopení boudy

V týdnu po delší době konečně dorazili chlapi na zaklopení vnitřku boudy. Protože stále čekáme na dveře, nejde bohužel dodělat celý vnitřek, ale jen dvě stěny (naštěstí ty velké). Hledali jsme nějaké levné řešení, čím vatu v boudě zaklopit. OSB desky jsou drahé jak prase (když dobře, tak 95kč/m2) a tak jsme vymýšleli co by šlo použít. Nakonec se nám povedlo sehnat tenké desky, bějaká dřevotříska, co se používá jako prokládka v obchodech se dřevem.

Bohužel se prokládkové desky zřejmě výrobcům moc nevyplácejí, takže je sehnat je čím dál tím složitější. Naštěstí přes známost našeho tesaře se nám jich pár desítek povedlo nakoupit. Deska má rozměr 2.5 x 1.5m a chtějí za ni chlapi na ruku 100kč. Takže super cena. Vizuálně sice nic moc hitparáda,ale na boudu s nářadím to stačí (navíc to teď vypadá, že to natřem nějakou barvou).

A protože už to nějaký čas je, co bouda stojí, tak se nám do ní nějak nastěhoval bordel. Sám samozřejmě :). Takže bylo potřeba vše vystěhovat, aby mohli chlapi zaklápět. Takže to u nás před barákem vypadalo jak na arabskym tržišti 🙂

Nejprve začali chlapi zaklápět strop. Chvilku jsem i přemýšlel, že bych to býval byl zvládl sám. Ale když jsem viděl, jak se s deskama nad hlavou mořej, jsem rád, že jsem to zdelegoval :). Kombinace horka, prachu a vaty byla fakt pekelná. Ale šlo jim to pěkně.

Během jednoho dne zvládli zaklopit strop a dvě stěny. Víc stějně moc díky chybějícím dveřím nešlo. Důležité ale je, že jsou hotové dvě největší stěny, ke budou police. Do těch jsem se pustil teď o víkendu a report z toho napíšu záhy :).

A takhle vypadá prozatimní výsledek. Vizuálně to není žádné terno, ale desky přišly na 1500kč, namísto nějakých 5000kč, spíš víc. K tomu to asi přetřem barvou, takže to bude cajk 🙂

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x