VIP sekce pro podporovatele blogu

VIP sekce pro podporovatele blogu

Ahoj všem,

mám pro vás krátkou organizační informaci. Nejdříve bych chtěl poděkovat všem, kteří nám během Vánoc poslali dárek a vyplnili donate tabulku. Pro tyto uživatele jsem nastavil role/odznáčky a budu nadále sledovat tabulku a přidávat nové přispěvatele.

Od dnešního článku pak pro všechny přispěvatele přibývá nový benefit ve formě přístupu do private sekce blogu. V této sekci budu počínaje dnešním článkem publikovat například celé zdrojové kódy či jiné dodatečné informace, které jinak nebudou pro běžné návštěvníky dostupné.

Důvod pro toto rozhodnutí je prostý, podpořit a zvýhodnit ty uživatele, kteří nás podporují, nebo nějak pomáhají s blogem či fórem. To znamená, že všichni, kdo jste jakkoli přispěli máte automaticky přístup. Nezáleží na výši nebo datu pomoci, nechci řešit nějaké odebírání přístupu po čase, ani různé úrovně. Prostě všichni, kdo nám nějak pomůžete dostanete přístup.

Pro nové uživatele to znamená, že finanční dar 100kč nebo trvalý příkaz například 10kč/měsíčně stačí k tomu, aby se k obsahu rovněž dostali. Nejde o to na tom vybrat miliony, ale trochu motivovat čtenáře v tom, aby zaslali aspoň něco. Protože kdyby každý ze čtenářů poslal jen 10kč, můžeme stavět další dům :).

Zde rovnou uvádím bankovní účet či BTC peněženku. Pro nové podporovatele, založte si prosím účet na blogu/fóru a do poznámky k platbě uveďte váš nick/email, ať mohu platbu rovnou spárovat.

AirBank účet 1012036013/3030,pPro SK čtenáře: IBAN CZ9730300000001012036013, BIC AIRACZP, dále můžete využít službu Patreon, která bude měsíční příspěvek posílat za Vás. A milovníci kryptoměn mohou využít BTC peněženku bc1ql36zrs6gczm7zlfwdtqdc20jdx900l6wkxqdfv.

Díky, za pozornost, to je vše. Jen co dodělám oprávnění a vše, tak vydám i zmiňovaný článek.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
5 1 vote
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x