Vyhodnocení Vodnické sbírky

Vyhodnocení Vodnické sbírky

Ahoj všem. Je to jeden měsíc, co naše pravidelná sbírka běží, a tak je čas udělat rekapitulaci.

Letos jsme vybrali 15288,- kč na jednorázových darech, dále jsme získali 3 nové dárce na službě Patreon, takže máme aktuálně 26 aktivních patronů s celkovou částkou $37 / měsíčně. Bohužel letos nedorazil žádný Bitcoin :).

Trochu čísel, jak jsme si letos ve sbírce vedli: Celkově bylo letos 39 dárců. 37 z nich je uvedeno v seznamu a 2 si nepřáli být uvedeni na stránkách.  Nejvyšší darovaná částka letos byla 3000kč, následovaná částkami 2400Kč, 1555Kč, 1234Kč, 1200Kč.  Výše průměrného daru byla 392Kč, medián pak 250 Kč.

Je to letos poprvé, co jsme vybrali více než kolik jsou náklady na blog. Stále to samozřejmě není žádná závratná částka, která by nás uživila, ale je fajn vidět, že náš blog pomáhá a lidé to umí ocenit.

Děkujeme proto všem, kdo jste se rozhodli letos podpořit náš blog a slibuji, že i letos budeme dělat vše pro to, abyste u nás našli další zajímavé články a informace.

PS: Pokud jste někdo ještě nestihl dar poslat, náš účet 1012036013/3030 je samozřejmě stále k dispozici a my budeme jen rádi za další dary. Děkujeme

 

 

*Obrázky použity ze služby unsplash.com

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x