Nový systém emailových notifikací

Nový systém emailových notifikací

Už nějakou dobu umožňujeme čtenářům našem blogu www.vodnici.net zaregistrovat se a odebírat novinky pomocí emailu.

Bohužel, plugin (aplikace), kterou jsme používali k rozesílání emailů přestala fungovat a my tak museli zprovoznit systém nový. A když už jsme se do těch změn pustili, rozhodli jsme se systém notifikací vylepšit tak, že si nyní každý odběratel může nastavit, které skupiny článků ho zajímají a které nikoli.

Na blogu v současnosti krom stavby domu píšeme také o chytré domácnosti Loxone, Arduinu, P2P investicích nebo Kryptoměnách. Je nám jasné, že tento rozsah nemusí být zajímavý pro všechny a proto věříme, že možnost detailnějšího nastavení notifikací uvítáte.

Po importu dat do nového systému jsme všem uživatelům nastavili odběr všech kategorií. Pokud Vám tedy vyhovoval stávající stav, nemusíte nic měnit nebo nastavovat a budete dostávat informace o všech článcích tak, jak jste byli zvyklí doteď.

Pokud Vás ale některá ze sekcí nezajímá, stačí v kterémkoli budoucím emailu kliknout na “upravit profil” a upravit si, jaké informace si přejete dostávat. Pokud si případně nepřejete již emaily dostávat vůbec (což nás opravdu mrzí), můžete se z odběru kompletně odhlásit pomocí “odhlásit z newsletteru”.  Naopak, pokud pro Vás jsou nyní informace emailem více zajímavé, přihlásit se do newsletteru můžete buď pomocí sekce “Newsletter” v pravo na stránce, případně pomocí tohoto linku .

Věřím, že pro Vás tato novinka bude užitečná a že se díky ní budeme na blogu “potkávat” ještě více :).

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x