Úklid naši nové zahradní chatky ;-)

Úklid naši nové zahradní chatky ;-)

Ačkoli jsme se dostali domu včera někdy těsně před půlnocí úplně zničení, dneska jsme museli vstávat a pokračovat v budovatelském tempu.

První na řadě bylo vrácení zapůjčených trubek z lešení. I když se mi povedlo trubku trochu narovnat, rozhodně už nebyla v kondici jako dřív. Dlouho jsme přemýšleli co s tím a jak jim to vrátit, aby co nejméně prskali (byl tam plán zatajit to, sehnat trubku jinde a podobně). Nakonec jsem vsadil na smutný oči a manipulaci, jelikož tam byla taková starší milá paní ;-).

Když jsem za paní dorazil, s úsměvem ji říkám, že je jedu vrátit. A že akorát jedna z trubek měla politování hodnou událost a je “trochu” ohnutá. Paní naštěstí byla milá a říká, že to nevadí, že to jsou stejně staré zbytky co tam zbyli a že zbytek jim už rozkradli. Takže to dopadlo dobře, trubky (zřejmě je tam mají jen už na železo) jsme vrátili, za půjčení včetne ohybu zaplatili 60kč.

Pak jsme zajeli nakoupit nové rukavice, pytle na odpadky, smetáček a další výbavu na vyklizení/vyčištění boudy. Ačkoli původní majitel prohlašoval, že ji vyklidil, opak byl pravdou.

V boudě byl mimořádný bordel, vrstva prachu tak 5cm, všude pavučiny a dokonce i ostnatý drát. Naprosto nechápeme, jak ji mohl jako stavební boudu používat, protože podle stavu prachu a pavučin tam nikdo nebyl tak 50let. Ve skřínkách a uložných prostorech boudy jsme našli spoustu oblečení a jiného bordelu, který tam podle jeho vzhledu musel být opravdu tak 30 let.

Nakonec jsme naplnili 3 obrovské pytle bordelem, ale bouda je vyklizená a už se těší na stavební materiál 😉

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x