Super lucky aneb jednou se na nás štěstěna asi fakt pořádně usmála

Super lucky aneb jednou se na nás štěstěna asi fakt pořádně usmála

Jak psala I. v předchozích článcích, jeden z problému co jsme museli řešit, byly i obrubníky. Vypadalo to, že nám SUS nepovolí obrubník změnit, protože by se muselo zasahovat do projektu. Naštěstí se ale vše povedlo a do projektu se změna dostala.

V neděli jsme se byli podívat na pozemku, co se tam změnilo a udělat si procházku kolem. Čekali jsme, že už možná bude dodělaná vodovodní šachta, ale ta zatím vypadá pořád stejně (fotky jsou dole). Co se ovšem změnilo byly obrubníky. Realizátor stavby silnice (případně jeho dodavatelé) asi dost zabrali a obrubníky jsou v části ulice (včetně té naší) již hotové.

Kdyby nám jakákoli z předchozích vyjadřovašek trvala o týden déle, nestihli bychom minulý týden provést zmeny na SUS a měli bychom asi dost velký problém. Nejsem si jistý, jak by se realizátor koukal na to, že má něco, co už je hotové, zbourat a předělat, když už tak jsou v časovém skluzu a nestíhají. Další varianta byla pak ta katastrofická, že nám na dalších 5 let nedovolí na pozemku stavět, protože na silnici bude záruka a nebude se smět do ní nijak zasahovat.

Takže to vypadá, že tentokrát se nám něco i opravdu vyjímečně povedlo a vyšlo, namísto abychom si to pořádně vyžrali ;-). A tady ještě fotky z budování vodovodní šachty (z 4.5.2015):

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x