Udělali jsme si radost

Udělali jsme si radost

Ale aby nebylo všechno jen pesimistické a problémové, něco málo se nám i podařilo. Udělali jsme si radost a koupili jsme si takovou typickou, radost dělající věc ;-).

Byla sobota, bylo hezky a my, stejně jako hromada dalších jsme se připravovali na výlet do přírody, konkrétně ke kostelu ve Křtinách. Takový typický cílový objekt pro romantickou procházku, že?

Kostel Křtiny

Co bylo možná trochu netypické, bylo před procházkou sehnat vozík. Jako je to trošku zvláští vybavení na výlet, ale co, každý jsme jiný. Takže jsem zajel pro vozík a expedice byla připravena vyrazit.

Bawa s vlekem

Do Křtin jsme dorazili co nevidět a mohlo se jít na to. Místo krásné procházky po kostelu však následovala návštěva podzámčí (teda spíš podkostelí), kde byly garáže a v nich námi vysněná, užásná, radost dělající VĚC.

Garáže Křtiny

Tu jsme tam po dohodě vyzvedli, zaplatili, přichytili na vozík a tradá zpátky domu do naší garáže, kde jsme ji zase opatrně, téměř jako v peřinkách uložili. A tam teď děti spinká a čeká, až přijde její čas.

Rozvaděč na vleku

No a co sme si teda koupili? No přeci krásný stavební rozvaděč (správně se tomu říká staveništní rozvaděč, to jen pro úplnost).

Nový by nás stál kolem 15,000,- Kč, což teda ani omylem. Půjčení vychází na cca 1000Kč/měsíčně, což teda taky ani omylem. Použíté se pak prodávají většinou kolem 4000-5000Kč.

Ale ten náš, ten je speciální, ten se nám povedlo sehnat jen za 1700Kč. Podle slov pána (a nálepek/popisku na rozvaděči) to také zkoušel za 5000Kč, pak za 3000Kč, pak za 2000Kč a když to pořád nikdo nechtěl, dal to na sbazar za 1700Kč. A v tom jsme přišli my a rozvaděč adoptovali ;-).

Stavební rozvaděč

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x