X
Inspirace bez legrace – prohlídka typových domů

Inspirace bez legrace – prohlídka typových domů

ProspektyJak jsme psali v minulém postu, akce barák je v plném proudu a my v každé volné chvíli řešíme tísíc a jednu věc související s plánovaným domem. Kromě připravování předběžného rozpočtu na dostavbu hrubé stavby sbíráme i podklady a inspiraci pro budoucí stavbu.

Proto jsme se dneska byli podívat ve stavebním centru EDEN 3000, kde je postaveno několik typových domů od různých společností. Ačkoli to pro nás zatím vypadá spíše na dostavbu než stavbu nového, na inspiraci je to ideální místo.

Prospekty

V každém domu je prodejce, který se nám více či méně (a jeden vůbec) věnoval. Posbírali jsme hromadu letáků, ceníků a ukázek typových domů. Zjistili jsme co se dá za kolik postavit nové, podívali se jak má který dům co řešeno a zjistili například i to, že se do koupelny dá zabudovat domácí sauna ;-).

Gril

Kromě domů jsou ve stavebním centru k vidění i bazény, venkovní úpravy a doplňky. A právě doplněk jsme tam našli jeden, který si k našemu budoucímu baráku určitě pořídíme. Je to takovýhle parádní gril 😉

Během následujícího týdne budeme řešit prohlídku na hrubé stavbě za doprovodu někoho, kdo se zabývá stavebním dohledem a dokáže na první pohled posoudit kvalitu stavby.

A to je pro dnešek vše. Další aktualizace o průběhu naší budovatelské akce budeme psát průběžně podle toho, jak budeme postupovat.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x