Zpoždění kontejneru

Zpoždění kontejneru

Tak jsem se dnes dozvěděli, že kontejner nebude. Naštěstí ne vůbec, ale nebude v půlce října tak, jak měl být. Údajně jsou nějaké problémy u výrobce a ten bude schopný jej připravit až na půlku listopadu. Tím jsme přišli o vánoční sezónu. I kdyby kontejner v půlce listopadu byl připraven a vše ostatní šlo jak má, tak kontejner dorazí někdy kolem 20. prosince, spíš později. Původně nás to celkem mrzelo, ale tak jako na všem, i na tomto jsme si nakonec našli pozitivní stránky.

Jednou z věcí je, že máme o měsíc více času na přípravy. Už začínáme plnit eshop, pracujeme na SEO textech a vše dáváme dohromady. Kdyby kontejner vyšel jak měl, měly by stránky cca měsíc na to, aby se zaindexovaly a vše se rozjelo. Takhle máme o měsíc více, takže si můžeme vše s trochu větším klidem připravit.

Druhou výhodou je právě zmíněná nevýhoda – nestihneme vánoční sezónu. Bylo by fajn stihnout s prodejem celou vánoční sezónu, kdy lidé kupují všechno a všude. Na druhou stranu, pokud bychom někde něco přehlédli, nefungovalo by například zasílání zboží, špatně by fungovalo placení nebo cokoli jiného, mohlo by to mít i fatální následky. Takhle začneme v lednu, kdy bude zájem určitě menší, ale alespoň si to v klidu vyzkoušíme v menším množství a na další vánoce již budeme připraveni.

Pomohl Vám náš blog? Chcete nás podpořit? I málo udělá radost 😉
Become a patron at Patreon!
0 0 votes
Hodnocení články
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x