Forum
Škoda že tak daleko, mám to přes celou republiku
Ja by som to mal len z Prahy, ale som ukrutne lenivy 😀
Inak ano, hatey = "hej Ty" 😀
Tak možná by se mnou přijel i jeden elektrikář co má za sebou již několik instalací od Loxone. No uvidíme. Já mám zatím dvě a ta třetí největší mě teprve čeká.
Nestálo by za to mít tam i nějaký flipchart a fixy na kreslení? Nebo by to už bylo moc?
To bych nechal na priste ;-). At mame co zlepsovat 😉
Ale jinak nevim, jestli uz by to fakt nebylo moc 😉
Není nekdo blíze k centrále v čb ? 🙂
Take se hlasim, ze mi termin 20.1 pasuje..
Pánové (a dámy?),
sice jsem se právě teprve zaregistroval na fóru, ale rád bych se taky zúčastnil, pokud by to bylo ještě možné.
Blog jsem hltal o vánocích a vzhledem k tomu, že o víkendu začínáme na domku elektroinstalaci Loxone, je nejvyšší čas to nepodělat. Částečně mají zapojovat pánové z Elektro Válek (L jistě ví).
Každopádně díky za blog/fórum atd.!
@Cousma Klidně přijd. Pokud se nepletu, tak tam ještě jedna/dvě židle volné jsou. Elektro Válek je kdo? To je ten kolega od p. Hrubana? Jestli jo, tak věřím, že dopadne zapojení dobře. Opravdu pracují precizně
@L Výborně, budu s tím počítat...
Ano, p. Válek a p. Hruban spolupracují. Co mi ale bylo vysvětleno, jsou to dvě různé firmy. Každopádně díky za referenci, zatím se mi s nimi jedná nad míru dobře. Ani nevím, jak jsem se na jejich stránky dostal, ale náhodou jsem tam právě objevil v referencích tvůj domek, tak jsme se o to při schůzce otřeli...
Tak proveril jsem radsi hospodu, pocitaji s nama zitra. Takze doufam, ze se tam vsichni potkame! 😉
Super, ja dorazim 🙂
tak chlapci Zelam Nazdravie ( Nazdravy). nech vam to chutna a potom si poprosime obsirny post
Tak z Kroměříže také samozřejmě dorazíme 🙂
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli je ještě jedno místo volné? Plánuji v domě taky chytré rozvody a rád bych posbíral informace od vás zkušených, abych si udělal lepší přehled. Díky, Tom.