Forum
Ahoj,
nemáte nějaká doporučení na nějaký vodoměr (v RD) s dobrým poměrem cena/výkon) vhodným k integrování s Loxone?
Díky,
Aleq
Mám ENBRA, impulsní tiká každý litr, někde už se to tu probíralo...
K té jsem impulzní modul našel, ale aktuálně píšou, že budou k dispozici až v r. 2018 (přesněji neurčceno) a je to na baterii, což mi příjde jako blbost. Mít něco na baterku, když už k tomu vedu kabel...
A taky jsem našel u vodoměrů "Počátek měření (minimální rozběhový průtok)". Bonega to má na 6l/h např. Rád bych detekoval netěsnost/kapání - je to vůbec s nějakým vodoměrem reálné?
Co to mas za tym vodomerom vlavo? Nejaky filter na kamen?
Je to filtr na nečistoty, nikdy bych neřekl kolik bordelu je v řadu.
Je to blbě vyfotitelné, ale ta vložka byla na začátku bílá 🙂 Doporučil mi to můj zákazník, prý netrpí vodovodní baterie, ventily v pračce, myčce, když vidím ten bordel na filtru asi na tom něco bude...
A to je len 50 mikronova vlozka.
Daj tam 5 mikron a uvidis aky tam je bordel.
Jak dlouho filtr provozuješ?
Někde jsem se dočetl že má být připojen pružnými hadicemi.
V provozu je skoro 3 měsíce, nedávno jsem vyměnil proplachovací vložku za jednorázovou a ta už je místo bílé řádně zažloutlá.
Ohledně flexi hadic, také jsem to v nějakém návodu zahlédl, ale uniká mi důvod proč. (třeba nějaký je, každopádně filtr funguje i napevno 🙂 )
ja som na unik vody dal pred vodomer toto :
mam to otestovane a aj ozajstne kvapkanie par kvapiek za hodinu to rozozna tym ze v loxone mi zobrazi 1 l signal z vodomeru, ked viem ze som par dni z domu prec a mam spotrebu 1 l v noci o 2 rano .... asi to nebude ok 🙂
Tak to je paráda.
Kde se to dá sehnat?
A nemá to nějaký vedlejší efekt? Třeba kolísání tlaku po puštění kohoutku nebo tak něco?
Díky moc
Tak to je paráda.
Kde se to dá sehnat?
A nemá to nějaký vedlejší efekt? Třeba kolísání tlaku po puštění kohoutku nebo tak něco?
Díky moc
ja som to kupil cez arad.sk, stalo to okolo 40 eur ... a vedlajsie efekty som nezaznamenal ... ziadne kolisanie tlaku nemam ...
Ja mam v kosiku toto ale zatial som to neobjednal...Paci sa mi ze sa to da "rozobrat" 🙂