Forum
Rozšířil jsem typy držáků na tablety o nějaké iPady. Třeba se to někomu bude hodit. Pokud někdo potřebuje na typ iPadu, který tam nemám, musel by mi ho na chvíli půjčit na den/dva na oměření a vyzkoušení. V tom případě pak dostane držák komplet zdarma.
https://www.acomp.cz/drzaky-na-tablety/
vaham, zda ti tu reklamu tady nechat, nebo smazat.....
Vidim, ze na foru uz nejakou dobu jses a resis i jine veci, za to mas plusovy bod, ale zaroven by myslim bylo slusne se nejprve zeptat.
Kdyz uz si tu delas reklamu, nadhod aspon nejakou slevu pro mistni cleny.
Aha, to jsem nevedel, ze se to nesmi, to se omlouvam. Neni to muj primarni business, spis kdyz uz jsem se s tim delal pro sebe, tak at to neni jen v supliku. Asi jako tvuj PicoC script.
Nepotrebuju si tady delat zle, takze to klidne smazni.
Cena je hodne na hrane, takze tam moc prostoru neni.
Znám ho a nemyslí to špatně.
Dělá pěknou práci. Jsem již majitel několika jeho držáku.
primlouvam se za Filipa, jako jeho spoluzak ze stredni verim ze to myslel dobre 🙂
Diky za podporu 🙂 ja jsem se nemohl divat na ty vsemozny hnusny drzaky (tedy aspon pro me), tak jsem udelal svuj decentni na Honor a Lenovo (ty jsou mimochodem zdarma ke stazeni na printables i makerworld) a ted jsem to rozsiril i na iPady, co jsme meli v rodine.
Bylo jednodussi to hodit na eshop nez to nejak privatne nabizet.
@c64: to ani nevim, ze tu mam spoluzaka 🙂
V pohodě. I proto jsem mu to nesmazal, protože to není jeho první post a hned buch reklama.
Zároveň bych nerad, aby se to tu hned zvrtlo v to, že sem bude každý tapetovat vlastní reklamy, především pak nové příchozí či náhodni kolemjdoucí.
Kazdopadne, jestli sleva pro místní nejde, nedá se nic dělat. Stačí, že tě podpořili 😉