Forum
Zdravím, blbej dotaz. Jak v novém Configu načtu šablonu? Je lepší načíst Nanogreen nebo OTE a násobit cenu kurzem EUR/Kč?
Díky
@smotek7 diky, uz se mi to podařilo najit a prepoctnout na Kc. ted zkusebni provoz a uvidim jak ro bude premavat
Co jsi tedy dal OTE?
@koty007 jj, OTE s blokem nasobeni 23,5Kc. jestli se cena zmeni o nejaky halir ci desetak, tak to nehraje roli. a na testovani jsem dal na vystup aktualni ceny blok mensi nez 1. v planu je vypnout brani energie z bateri pokud je sit a cena na spotu pod urcitou cenu a pokud bude za cenu kolem 0, tak i dobiti baterie.
@kostalkarel to zni dobře, jaky stridac mas zapojeny a muzes hodit screen configu, zajímá mě to.
@kostakarel díky za info, mrknu se.
Ještě by to chtělo nějakou hezkou vizualizaci k bloku spot, nebaví mě koukat na OTE ;-), nebo nějak hezky vytáhnout v jakou hodinu bude nejnižší cena.
Zprovoznil jsem blok, ale teď jsem kouknul, že se mi výstup Cv seknul na hodnotě +0 a nepřesouvá se výstup každou hodinu. Netušíte čím by to mohlo být?
@koty007 tak na výstup "Min" dej virtuální status a máš ve vizualizaci nejnižší cenu za období 24h. Já mám virtuální status na výstupu "Cv"
To samozřejmě mám, ale graf by byl lepší. Třeba něco přijde oficiálně.
@koty007 nema to nanogreed nahodou posunute oproti OTE ohodinu??? ja vim, ze jsem stim bojoval kdyz jsem si delal denni vizualizaci
Vypadá to tak :-(. Ale proč, přece to nedává smysl.