Forum

Forum

Loxone vypne/zmeni ...

Notifications
Clear all

Loxone vypne/zmeni analogovu hodnotu virtualnych vstupov po vypadku elektriky

1 Posts
1 Users
0 Reactions
563 Views
 ager
(@ager)
Estimable Member
Topic starter  

Ahojte,

Trapim sa uz s tym dlho a nechcem tu vsetko vypisovat ale mam problem ze Loxone Vypne virtualne digitalne vstupy ktore boli pred vypadkom zapnute a zmeni nastavenu analogovu hodnotu analogovych virtualnych vstupov na standratnu hodnotu pri vypadku elektriky.

Ako prve chcem povedat ze to 7 rokov fungovalo bez problemov a po vymene SD karty (Za original Loxone) to zacalo robit !

Mate niekto podobnu skusenost a viete niekto poradit prosim lebo uz som asi vycerpal vsetky moznosti a skusam kade co a Loxone support co pise sa radsej nejdem vyjadrovat.

Detaily:

Je tam Miniserver 1 generacie

Config verzia 10.2.3.26 (Ano viem stary ale fungovalo to 7 rokov bez problemov)

Skusal som to na troch uplne novych SD kartach original od Loxone a na vsetkych sa to sprava rovnake zle.

Test na vysvetlenie:

Spravil som jednoduchy test na porovnanie na dvoch Miniserveroch (1 a 2 generacie).
Cez loxone app som zapol digitalny virtualny vstup, dal som restart miniservera cez aplikaciu, po restarte a nabehnuti bol tento virtualny vstup zapnuty tak ako aj ma byt co je ok, potom som vypol napajanie miniservera, pockal som 1 minutu a potom som zapol napajanie miniservera, miniserver nabehol ale tento virtualny vstup bol vypnuty co je zle.
To iste som odskusal na miniserveri novom (2.generacia) a tam to funguje vypinac bol zapnuty po vypadku elektriky.

Dakujem Velmi pekne za kazdu radu.

Share: